
«Απαρχή δεινών» το ναυάγιο της κυβέρνησης συνεργασίας, λέει η Ντόρα Μπακογιάννη
«Κατώτερες των περιστάσεων» χαρακτήρισε τις ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, σε δηλώσεις της μετά το μήνυμα του Πρωθυπουργού.
«Κατώτερες των περιστάσεων» χαρακτήρισε τις ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA μετά το μήνυμα του Πρωθυπουργού.
«Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών, δείχνουν πόσο ανεύθυνα και επικίνδυνα συμπεριφέρονται ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αντί για μια ουσιαστική συζήτηση για τη διάσωση της χώρας, αυτό που εξελισσόταν ήταν ένα πολιτικό παζάρι με εκατέρωθεν εκβιασμούς και μικροκομματικούς υπολογισμούς.
» Με αυτές τις γελοίες συμπεριφορές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ οδηγούν το τόπο στην καταστροφή και την χρεωκοπία, υπογράμμισε η κυρία Μπακογιάννη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Πάμε μια βόλτα» στο MEGA: Καλεσμένος της Νίκης Λυμπεράκη ο Σωτήρης Τσαφούλιας
- Το όμορφο βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη γιορτή της μητέρας (vid)
- Λειψυδρία: Γιατί οι βροχές δεν αρκούν για να αντιμετωπιστεί – Απώλειες έως 70% στα δίκτυα
- Τσουκαλάς για Δημητριάδη: Ο «επιτελικός ωτακουστής» δίνει συνέντευξη επιδιώκοντας την πολιτική του νεκρανάσταση
- Πυρά ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση – Ένας πρωθυπουργός που εκβιάζεται από τον έμπορο του Predator και μια χώρα ξέφραγο αμπέλι
- Οι Πολ ΜακΚάρτνεϊ και Ρίνγκο Σταρ στο πρώτο τους ντουέτο θύμισαν εποχές Beatles
