
Περικύκλωση της Βουλής προετοιμάζουν οι «Αγανακτισμένοι»
Περικύκλωση της Βουλής την Τετάρτη, ημέρα κατά την οποία θα συζητηθεί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, προετοιμάζουν οι «Αγανακτισμένοι» και δίνουν ραντεβού στην πλατεία Συντάγματος στις 7 το πρωί.
Περικύκλωση της Βουλής την Τετάρτη, ημέρα κατά την οποία θα συζητηθεί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, προετοιμάζουν οι «Αγανακτισμένοι» και δίνουν ραντεβού στην πλατεία Συντάγματος στις 7 το πρωί.
Η συγκέντρωση της Κυριακής δεν είχε τον όγκο της προηγούμενης πανευρωπαϊκής κινητοποίησης. Μετά τις 7 το απόγευμα όμως άρχισε να γεμίζει η πλατεία και έκλεισε η λεωφόρος Αμαλίας.
Στο στόχαστρο, τα νέα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος που κατατέθηκαν στη Βουλή.
Οι «Αγανακτισμένοι» σχεδιάζουν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, τόσο για την Τετάρτη 15 Ιουνίου, ημέρα γενικής απεργίας, όσο και για την ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου στη Βουλή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Καλώς ήρθατε στο Ισραήλ»: Παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο η ταπείνωση των ακτιβιστών του Global Sumud Flotilla;
- Επικό: Ο Μπαρτζώκας κάλεσε τον Γιασικεβίτσιους σε… αγώνα μποξ! (vid)
- Μάρκο Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ πάντα προτιμούν την ειρήνη μέσω διαλόγου – Για την Κούβα δεν είναι πολύ πιθανό
- Από τον Σι Τζινπίνγκ στη Βαβυλώνα: Τι κρύβει στ’αλήθεια μια χειραψία;
- Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 6-0: Φινάλε στη σεζόν με «6άρα» – Τέσσερα γκολ ο Τσούμπερ (vid)
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Αποφυλακίστηκε ο αρχηγός της 17Ν



