
Τρεις ήττες σε ισάριθμα φιλικά για την εθνική γυναικών μπάσκετ
Μία εβδομάδα πριν από το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε μια ακόμα ήττα στο τουρνουά της Κωνσταντίνοπουλης, αυτή τη φορά από το Μαυροβούνιο με 72-67.
Μία εβδομάδα πριν από το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε μια ακόμα ήττα στο τουρνουά της Κωνσταντίνοπουλης, αυτή τη φορά από το Μαυροβούνιο με 72-67.
Αυτή ήταν η 3η ήττα για την ομάδα του Κώστα Μίσσα σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αν και στο τέλος του αγώνα θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη. Μπορεί στο 30′ να έχανε με 63-48, αλλά με ένα επιμέρους 19-2 μπόρεσε να περάσει μπροστά στο σκορ (67-65) λίγο πριν από τη λήξη.
Όμως, το Μαυροβούνιο πραγματοποίησε ένα σερί 7-0 και έφτασε στην τελική επικράτηση. Καλύτερη για την εθνική μας η Εβίνα Μάλτση με 23 πόντους και 5/12 τρίποντα.
Τα δεκάλεπτα: 24-19, 38-32, 63-48, 72-67.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Κνέζεβιτς, Ντε Φορτσε 5(4ασ.), Τσούλαφιτς, Μπάλετιτς 10(1), Ντούμπγκεβιτς 9(1), Περοβάνοβιτς 12(11ρ.), Μέρφι 28(2), Γιοβάνοβιτς 6(2), Πόποβιτς 2.
ΕΛΛΑΔΑ: Καλέντζου 5(1), Δημητράκου 17, Χατζηνικολάου, Καλτσίδου 2, Μάλτση 23 (5), Παπαμιχαήλ 2, Κοτσόπουλος, Σωτηρίου 2, Σπυριδοπούλου 10(1), Σπανού 6.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Φάμπρεγκας δεν σκέφτεται (ακόμα) την Πρέμιερ Λιγκ
- Η κλήρωση για το τουρνουά της Ρώμης: Με Μαχάτς στον πρώτο γύρο ο Τσιτσιπάς (vid)
- Η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκινά πρόγραμμα βοήθειας προς Παλαιστινίους που έπεσαν θύματα βίας Ισραηλινών εποίκων
- Spirit: Τα δικαιώματα των επιβατών σε περίπτωση πτώχευσης μιας αεροπορικής εταιρείας
- Κλιματική αλλαγή: Πώς απειλεί την οικονομική ραχοκοκαλιά του Ειρηνικού
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-2: Μια «ανάσα» από το πρωτάθλημα οι «πράσινοι» με ανατροπή (vid)
