Στην πρώτη μέρα του camp στο Τρεβίζο υπήρξε έντονο ελληνικό χρώμα καθώς συμμετείχαν οι Λίνος Χρυσικόπουλου, Νίκος Παππάς και Μανώλης Κουκουλά.
Η ομάδα του παίκτη του Άρη επικράτησε με 58-51 εκείνης του Νίκου Παππά, Ο Χρυσικόπουλος είχε 11 πόντους (4/4δίπ., 1/2τρίπ.), 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο σε 24 λεπτά συμμετοχής κι ήταν δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Τόμας Σατοράνσκι (13π.) της Καχασόλ. Από την άλλη ο γκαρντ του Κολοσσού Ρόδου είχε 7 πόντους (1/2δίπ., 1/1τρίπ., 2/3β.), 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 14 λεπτά συμμετοχής.
Σε επόμενη αναμέτρηση αγωνίστηκε ο Μανώλης Κουκουλάς ο οποίος έπαιξε 8 λεπτά και σημείωσε 2 πόντους(1/6 διπ.), έκανε 1 κόψιμο και 2 λάθη. Η ομάδα του παίκτη του Ηλυσιακού ηττήθηκε με 71-63. Ο παίκτης έχει δηλώσει συμμετοχή για το ερχόμενο ντραφτ του ΝΒΑ.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.