Ανοιξε ο δρόμος για επιστροφή του Φάμπρεγας στη Μπαρτσελόνα
Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει για την Μπαρτσελόνα το «σίριαλ» με την μεταγραφή του Σεσκ Φάμπρεγας, καθώς όπως αποκαλύπτουν δύο ισπανικές εφημερίδες, ο έμπειρος μέσος των «κανονιέρηδων» θα ανήκει σύντομα στους πρωταθλητές Ευρώπης.
Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει για την Μπαρτσελόνα το «σίριαλ» με την μεταγραφή του Σεσκ Φάμπρεγας, καθώς όπως αποκαλύπτουν δύο ισπανικές εφημερίδες, ο έμπειρος μέσος των «κανονιέρηδων» θα ανήκει σύντομα στους πρωταθλητές Ευρώπης.
«Ο προπονητής άνοιξε την πόρτα στον Φάμπρεγας, με τον όρο να μην μεταγραφεί σε άλλη αγγλική ομάδα. Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις δεν είναι εύκολες», γράφει η «Mundo Deportivo», αναφερόμενη στον Αρσέν Βενγκέρ, ενώ η «Sport» γράφει : «Η διοίκηση της Αρσεναλ εκτιμά ότι η φυγή του Φάμπρεγας είναι αναπόφευκτη και αναμένεται να απαιτήσει 50 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του».
Οπως είναι γνωστό, ο Φάμπρεγας άρχισε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, όμως το 2003 και όταν ήταν 16 ετών, τον εντόπισε ο Αλσατός προπονητής και τον πήρε στο Λονδίνο, όπου κατάφερε να γίνει ο «κινητήριος μοχλός» της Αρσεναλ.
«Είμαι φίλαθλος της Μπάρτσα και μέλος του συλλόγου, όπως ο παππούς μου, ο θείος μου και ο εξάδελφος μου. Αγαπώ τα χρώματα της ομάδα από παιδί. Είμαι Καταλανός. Τώρα είμαι αρχηγός της Αρσεναλ, είμαι ένας «κανονιέρης» και εδώ έγινα αυτός που είμαι σήμερα», έλεγε με νόημα ο Ισπανός άσος τον Ιούλιο του 2010, προετοιμάζοντας το έδαφος για τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι ΗΠΑ «σκέφτονται» να στείλουν μικρή ποσότητα ντίζελ στην Κούβα για τις ανάγκες των υποδομών ύδρευσης
- Πού οδηγούν την τιμή της ζάχαρης τα GLP-1 φάρμακα;
- Μπορεί το χαβιάρι να δώσει ώθηση στις πωλήσεις των McDonald’s;
- Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ κλείνουν το γραφείο της DEA στη Δομινικανή Δημοκρατία εξαιτίας κατηγοριών για διαφθορά
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων


