
Ξεκίνησε η κούρσα διαδοχής του Ζοζέ Σόκρατες στην ηγεσία των Σοσιαλιστών
Η κούρσα για την διαδοχή του Ζοζέ Σόκρατες στη θέση του γενικού γραμματέα του Σοσιαλιστικού Κόμματος ξεκίνησε με την ανακοίνωση την Τετάρτη δύο υποψηφιοτήτων.
Η κούρσα για την διαδοχή του Ζοζέ Σόκρατες στη θέση του γενικού γραμματέα του Σοσιαλιστικού Κόμματος ξεκίνησε με την ανακοίνωση την Τετάρτη δύο υποψηφιοτήτων.
Πρόκειται για τον Φρανσίσκο Ασίς, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Σοσιαλιστών από το 2009 και για τον βουλευτή Αντόνιο Ζοζέ Σεγκούρο, ένα από τους λίγους επικριτές του κ.Σόκρατες
στο κόμμα.
«Ελπίζω να εκλεγώ γενικός γραμματέας και να παραμείνω σε αυτή τη θέση αρκετό καιρό ώστε να γίνω ο επόμενος Σοσιαλιστής πρωθυπουργός της Πορτογαλίας» δήλωσε ο 46χρονος Ασίς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Από την πλευρά του ο 49χρονος Σεγκούρο, σε μήνυμά του που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του στο
Facebook επιβεβαιώνει την υποψηφιότητά του.
Ο Ζοζέ Σόκρατες ανακοίνωσε ότι παραιτείται μετά την ήττα του κόμματος στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Άντι Μπέρναμ: Και επισήμως ηγέτης των Εργατικών – «Είμαι έτοιμος»
- Η συγκινητική ανάρτηση του Ντι Μαρία για την Αργεντινή: «Μια γενιά που κατάλαβε τι σημαίνει να φοράς αυτή τη φανέλα»
- Εκτός διεκδίκησης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης
- Καλοκαιρινές περιπέτειες στην Ευρώπη: Αυτά είναι τα καλύτερα μέρη για θαλάσσια σπορ – Τα ελληνικά «εξτρίμ» νησιά
- ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος του Μητσοτάκη να ζητάει και τα ρέστα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- «Το Φιλί» του Κλιμτ γίνεται LEGO των 4.000 κομματιών
