
Τζιμπούρ 2013 στον Ολυμπιακό με αυξημένες ετήσιες αποδοχές
Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το 2013 θα είναι ο Ραφίκ Τζιμπούρ, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ» που αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» τροποποίησαν το υπάρχον συμβόλαιο «δένοντας» τον Αλγερινό επιθετικό στο Λιμάνι για άλλα δύο χρόνια. Αυξημένες ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν το ένα εκατ. ευρώ (καθαρά) και ποσοστό 15% σε περίπτωση μεταπώλησης προβλέπει το νέο συμβόλαιο.
Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το 2013 θα είναι ο Ραφίκ Τζιμπούρ, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ» που αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» τροποποίησαν το υπάρχον συμβόλαιο «δένοντας» τον Αλγερινό επιθετικό στο Λιμάνι για άλλα δύο χρόνια.
Βάσει του ρεπορτάζ, Ολυμπιακός και Τζιμπούρ έκαναν χρήση του όρου επέκτασης που είχαν υπογράψει τον περασμένο Δεκέμβριο με τον «τρομοκράτη» να έχει αυξημένες ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν το ένα εκατ. ευρώ (καθαρά), ενώ σε περίπτωση πώλησής του σε άλλο σύλλογο με ποσό άνω των 5 εκατ. ευρώ, το 15% θα πάει στον παίκτη.
Επίσης, συντάχτηκε συμφωνητικό ανάμεσα στις δύο πλευρές που αναφέρει ότι υπάρχει συμφωνία για υπογραφή νέου συμβολαίου με αποδοχές περίπου 1,2 εκατ. ευρώ για δύο ή τρία χρόνια, χωρίς όμως τον όρο του 15% υπέρ του ποδοσφαιριστή σε περίπτωση πώλησης άνω των 5 εκατ. ευρώ.
Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, την 1η Ιουλίου θα κατατεθεί ολοκληρωμένο το τελικό συμβόλαιο, ενώ ο παίκτης που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση για την τυπική επικύρωση της νέας συμφωνίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιορτή σήμερα 17 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]
- Το Ιράν διαψεύδει τον Τραμπ – Αρνείται ότι αποφυλακίστηκε Αμερικανίδα από τις ιρανικές φυλακές
- Η ΕΕ πιέζει τις ΗΠΑ για εξαίρεση ευρωπαϊκών προϊόντων από τους δασμούς 15% – Και το ελαιόλαδο στη λίστα
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- «Καύσωνας» με το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «κλιματιστικό» του Μαξίμου και οι «υψηλές θερμοκρασίες» μετά τις διώξεις






