
Συνεχίζονται οι τρίωρες στάσεις εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων
Τρίωρες στάσεις εργασίας πραγματοποιούν μέχρι την Παρασκευή οι δικαστικοί υπάλληλοι, διαμαρτυρόμενοι για το μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων. Με απόφαση της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ), οι στάσεις εργασίας θα πραγματοποιούνται από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου, στις 15:00.
Τρίωρες στάσεις εργασίας πραγματοποιούν μέχρι την Παρασκευή οι δικαστικοί υπάλληλοι, διαμαρτυρόμενοι για το μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων.
Με απόφαση της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ), οι στάσεις εργασίας θα πραγματοποιούνται από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου, στις 15:00.
Μάλιστα, από τις 12 και μετά οι δικαστικοί υπάλληλοι θα πραγματοποιούν συγκεντρώσεις στα κατά τόπους δικαστικά μέγαρα.
Παράλληλα, την Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011, η ΟΔΥΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση παναττικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο Πρωτοδικείο Αθηνών (πρώην Σχολή Ευελπίδων) με τη συμμετοχή των δικαστικών υπαλλήλων της Αθήνας και του Πειραιά.
Η συγκέντρωση θα γίνει στη 1 μετά το μεσημέρι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βόρεια και Νότια Κορέα βρήκαν νέο πεδίο ανταγωνισμού – Την ανάπτυξη πυρηνοκίνητων υποβρυχίων
- Κρήτη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ζωοκλοπών – Οκτώ συλλήψεις και παράνομες επιδοτήσεις άνω των 341.000 ευρώ
- ΕΕ και Big Tech: Τα πρόστιμα και οι πολιτικές τους προεκτάσεις
- Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπέγραψε στους Σίξερς, αλλά δεν θα μένει στη Φιλαδέλφεια! – Ποιος είναι ο λόγος
- Πώς σώθηκαν από τις φλόγες τα άλογα του Μπισκαρός στη Γαλλία χωρίς να υπάρξει έστω τραυματισμός
- Ο Γκρεγκ Αράκι για την απομάκρυνση της Gen Z από το σεξ – «Πάρτε ρίσκα, βγείτε κακά ραντεβού»


