Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην διάρκεια ομιλίας της υφυπουργού Εργασίας κυρίας Αννας Νταλάρα στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου. Ομάδα περίπου 100 ατόμων έριξαν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα εναντίον δύναμης των ΜΑΤ που βρίσκονταν έξω από το Πνευματικό Κέντρο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού. Ανδρες των ΜΑΤ προχώρησαν σε περιορισμένη χρήση χημικών. Μετά τα επεισόδια η ομιλία της κυρίας Νταλάρα συνεχίστηκε κανονικά.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).