
Η Coca-Cola 3Ε διαψεύδει τις φήμες περί μετεγκατάστασης στο εξωτερικό
Στη διάψευση της φημολογίας περί πιθανής μετεγκατάστασής της στο εξωτερικό, προχώρησε την Παρασκευή η Coca-Cola 3Ε, με ανακοίνωση της στο Χρηματιστήριο, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Κωστούλας Γεώργιος
Στη διάψευση της φημολογίας περί πιθανής μετεγκατάστασής της στο εξωτερικό, προχώρησε την Παρασκευή η Coca-Cola 3Ε, με ανακοίνωση της στο Χρηματιστήριο, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Σε σχετικές δηλώσεις του ο κ. Δώρος Κωνσταντίνου, διευθύνων σύμβουλος της Τρία Έψιλον, επισημαίνει:
«Η Ελλάδα είναι σημαντική αγορά για τον όμιλο. Στην παρούσα δύσκολη συγκυρία βασική μας προτεραιότητα παραμένει η βελτίωση της αποδοτικότητας και της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας ώστε να συνεχίσει να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας στους Έλληνες καταναλωτές».
«Δεν ευσταθούν οι πρόσφατες φήμες που αφορούν την πιθανολογούμενη μετεγκατάσταση της Coca-Cola Τρία Έψιλον σε χώρες του εξωτερικού», τονίζεται στην ανακοίνωση.
Όσον αφορά στην πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρείας περί δημιουργίας κέντρου υποστηρικτικών υπηρεσιών στη Βουλγαρία (όπως για παράδειγμα διαχείριση θεμάτων προσωπικού), η Coca-Cola Τρία Έψιλον διευκρινίζει ότι αυτή η πρωτοβουλία δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά την πλειονότητα των 28 χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται.
Συγκεκριμένα, όως λέει, αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας τυποποίησης διαδικασιών και βελτίωσης της αποδοτικότητας της εταιρείας, στα πρότυπα πλήθους άλλων εταιρειών με διεθνή δραστηριότητα.
Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, παράγει και εμφιαλώνει τα προϊόντα της στην Ελλάδα από το 1969, διαδραματίζοντας ουσιαστικό ρόλo στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.
Ο όμιλος, ένας από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές προϊόντων της The Coca-Cola Company παγκοσμίως, επιλέγει να διατηρεί την έδρα του στην Ελλάδα από όπου μία πολυεθνική διοικητική ομάδα συντονίζει τις δραστηριότητες σε 28 συνολικά χώρες.
Οι μετοχές της εταιρείας έχουν βασική αγορά διαπραγμάτευσης το Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ διαπραγματεύονται και στα Χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι Έλληνες με τις περισσότερες κατακτήσεις Ευρωλίγκας: Για τη 2η ο Μπαρτζώκας, για την 3η ο Παπανικολάου
- Τσίπρας: Στο ραντεβού με την ιστορία, ας είμαστε όλοι εκεί
- Νέες ταινίες: Ελληνική έκπληξη, θρίλερ και ένα Star Wars για τους fans
- Με δύο άσους στο μανίκι: Πως ο Ολυμπιακός διέλυσε τη Φενέρ και τρόμαξε τους άλλους (vid)
- Η ΕΕ αναθεωρεί τις προβλέψεις για την ανάπτυξη, καθώς ο πόλεμος στο Ιράν εκτοξεύει τον πληθωρισμό
- Μικρολίμανο: Αστυνομικοί πυροβόλησαν και τραυμάτισαν άνδρα που είχε στην κατοχή του όπλα και χειροβομβίδες
