
O Σακίλ Ο’Νιλ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση
Μέσω του «Twitter» ο Σακίλ Ο'Νιλ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση μετά από 19 χρόνια θητείας στο ΝΒΑ. «Τα καταφέραμε. Δεκαεννέα χρόνια! Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ» είπε ο θηριώδης σέντερ προς τους θαυμαστές του μέσω προσωπικού βίντεο.
Μέσω του «Twitter» ο Σακίλ Ο’Νιλ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση μετά από 19 χρόνια θητείας στο ΝΒΑ. «Τα καταφέραμε. Δεκαεννέα χρόνια! Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ» είπε ο θηριώδης σέντερ προς τους θαυμαστές του μέσω προσωπικού βίντεο.
Και πρόσθεσε: «Σας τα λέω πρώτος. Πρόκειται να αποχωρήσω από την ενεργό δράση. Σας αγαπώ. Θα τα πούμε σύντομα».
Ο Ο’Νιλ αναμένεται να κρεμάσει και επισήμως τα… παπούτσια του έχοντας κατακτήσει τέσσερις φορές το πρωτάθλημα του ΝΒΑ (2000, 2001, 2002, 2006), ενώ υπήρξε 15 φορές All Star. Το 1993 αναδείχθηκε «ρούκι» της χρονιάς, το 2000 πολυτιμότερος παίκτης, ενώ από το 2000 μέχρι το 2002 ήταν MVP των τελικών. Η καριέρα του άρχισε το 1992 στους Ορλάντο Μάτζικ, ενώ στα 19 χρόνια του στα παρκέ του ΝΒΑ φόρεσε τις φανέλες των Λ.Α. Λέικερς, Μαϊάμι, Φοίνιξ και Βοστώνης, με μέσο όρο καριέρας 23,7 πόντους, 10,9 ριμπάουντ και 2,3 κοψίματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φαράγγι της Σαμαριάς: Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωση Βέλγου τουρίστα
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου
- Μάριος Φραγκούλης: Τα παιδικά χρόνια χωρίς τους γονείς του και το bullying από τους συμμαθητές του
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε σπίτι στην Άνω Τούμπα – Σώθηκε ένας ηλικιωμένος
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος οδηγούσε κλεμμένη μηχανή με 170χλμ/ώρα

