Να αναβληθούν οι εκλογές της FIFA ζητά η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία
Να αναβληθούν οι εκλογές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου ζητά η αντίστοιχη αγγλική, μετά το σκάνδαλο διαφθοράς που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της FIFA.
Να αναβληθούν οι εκλογές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου ζητά η αντίστοιχη αγγλική, μετά το σκάνδαλο διαφθοράς που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της FIFA.
Οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη (01/06) και ο μόνος υποψήφιος είναι ο Σεπ Μπλάτερ, καθώς ο Μπιν Χαμάμ έχει αποσυρθεί. Η FA ζητάει τη στήριξη και των άλλων ομοσπονδιών για να μην γίνουν οι εκλογές μέχρι να υπάρξει η σιγουριά πως θα είναι αξιόπιστες, αλλά και να μπορεί και κάποιος άλλος να θέσει υποψηφιότητα. Παράλληλα, ζητά να συσταθεί μια ανεξάρτητη αρχή που θα προτείνει αλλαγές για τη βελτίωση της διακυβέρνησης της FIFA.
Την ίδια ώρα, την ανησυχία τους για όλα αυτά τα σκάνδαλα με τις δωροδοκίες που ταλανίζουν την FIFA, έχουν εκφράσει και οι χορηγοί που έχουν συμφωνίες με τη FIFA. Visa, Coca-Cola και Adidas έχουν τοποθετηθεί επίσημα και εκφράζουν τον προβληματισμό τους.
Τέλος σύμφωνα με το ανώνυμη πηγή που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, γύρω στις δέκα εθνικές ομοσπονδίες από χώρες της Ασίας αποφάσισαν να αποσύρουν τις αντιπροσωπείες τους από το συνέδριο της FIFA, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την υποστήριξή τους στον Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα με 71-57 του Πανιωνίου για την 25η αγωνιστική GBL και σε περίπτωση που οι «κυανέρυθροι» ηττηθούν από τον Άρη, τότε θα υποβιβαστούν στην Α2 ανδρών.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, μετά από δυο αγωνιστικές. Πάντως, δεν ήταν καλή απέναντι στην ουραγό Βερόνα που την απείλησε και με ισοφάριση αλλά η νίκη είναι σημαντική. Το γκολ ο Ραμπιό στο 41’.