Στις 17 Ιουλίου η συζήτηση στο βρετανικό δικαστήριο για την έκδοση της Αντωνίας Ηλία
Για τις 17 Ιουλίου αναβλήθηκε, από τοπικό δικαστήριο του Λονδίνου στην περιοχή Βικτόρια, η συζήτηση του αιτήματος των ελληνικών αρχών για έκδοση της πρώην πρωτοδίκη Αντωνίας Ηλία στην Ελλάδα.
Για τις 17 Ιουλίου αναβλήθηκε, από τοπικό δικαστήριο του Λονδίνου στην περιοχή Βικτόρια, η συζήτηση του αιτήματος των ελληνικών αρχών για έκδοση της πρώην πρωτοδίκη Αντωνίας Ηλία στην Ελλάδα.
Η αναβολή δόθηκε, προκειμένου οι δικηγόροι της κ. Ηλία να έχουν το χρόνο να μελετήσουν τα εντάλματα που έχουν εκδώσει εναντίον της οι ελληνικές αρχές.
Η Αντωνία Ηλία υπέβαλε αίτημα να αφεθεί προσωρινά ελεύθερη, προκειμένου, όπως είπε, να έχει τη δυνατότητα, την οποία δεν έχει τώρα κλεισμένη στη φυλακή, να συγκεντρώσει στοιχεία για την υπεράσπισή της.
Παράλληλα, η κ. Ηλία μέσω του δικηγόρου της έθεσε θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με τον ισχυρισμό της ότι απειλείται η ζωή της, εάν εκδοθεί και επιστρέψει στην Ελλάδα. Ισχυρίστηκε, επίσης, απευθυνόμενη προς στο δικαστήριο, ότι υπάρχει πιθανότητα ορισμένα από τα εναντίον της εντάλματα να έχουν αποσυρθεί.
Στις προηγούμενες δύο εμφανίσεις της στο ίδιο δικαστήριο, στο Λονδίνο, η κ. Ηλία είχε αρνηθεί την ταυτότητά της, είχε δηλώσει ότι ονομάζεται Αντονία Ζαμέν και είναι Γαλλίδα υπήκοος, ενώ σήμερα όταν της ζητήθηκε από το δικαστήριο να επιβεβαιώσει το όνομά της απάντησε, Αντωνία Ηλία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Διχάζει την Ιταλία η υπόθεση του κοσμηματοπώλη που καταδικάστηκε γιατί δολοφόνησε τους δύο ληστές του
- Ουκρανία: 2 νεκροί και 8 τραυματίες σε ρωσικά πλήγματα στην Οδησσό
- Το Ιράν ανταποδίδει τα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε εγκαταστάσεις τους στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)









































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442