Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
in.gr

«Δύσκολη η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές το 2012», λέει ο Γ. Παπακωνσταντίνου

Η επιστροφή της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές την επόμενη χρονιά «μοιάζει δύσκολη», όπως είπε μιλώντας στη φινλανδική εφημερίδα Helsingin Sanomat ο Γ.Παπακωνσταντίνου, ο οποίος, πάντως, αρνήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο χορήγησης νέου πακέτου δανειακής βοήθειας προς την Ελλάδα.

Καψύλης Αλέξανδρος

Η επιστροφή της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές την επόμενη χρονιά «μοιάζει δύσκολη», όπως είπε μιλώντας στη φινλανδική εφημερίδα Helsingin Sanomat ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

Ο υπουργός Οικονομικών αρνήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο χορήγησης νέου πακέτου δανειακής βοήθειας προς την Ελλάδα, λέγοντας ότι προσώρας δεν έχουν ληφθεί σχετικές αποφάσεις και ότι είναι πολύ νωρίς για να αναφερθεί κανείς στο ζήτημα αυτό.

«Κάθε νέα βοήθεια θα αποφασιστεί σε ένα επόμενο στάδιο. Πολλά εξαρτώνται από το αν θα μπορέσουμε να βγούμε στις διεθνείς αγορές για δανεισμό την επόμενη χρονιά. Και για την ώρα κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπακωνσταντίνου στην εφημερίδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο