
Μειωμένη στα 126,68 εκατ. ευρώ η φαρμακευτική δαπάνη στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ τον Απρίλιο
Κατά 54 εκατ. ευρώ μειώθηκε η φαρμακευτική δαπάνη τον Απρίλιο στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία του ιδρύματος. Η δαπάνη έφτασε τον προηγούμενο μήνα τα 126,68 εκατ. ευρώ.
Κατά 54 εκατ. ευρώ μειώθηκε η φαρμακευτική δαπάνη τον Απρίλιο στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία του ιδρύματος που ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα.
Τον περασμένο μήνα, η φαρμακευτική δαπάνη στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ έφτασε στο ποσό των 126.681.790 ευρώ, από 180.705.425 ευρώ τον Απρίλιο του 2010.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- CENTCOM: Οι ΗΠΑ επανεκκινούν τον θαλάσσιο αποκλεισμό του Ορμούζ από την Τρίτη
- «Σώμα Βίκινγκ, πρόσωπο Pixar» – Η ψυχολογία πίσω από το φαινόμενο Έρλινγκ Χάαλαντ που «έσπασε» το Μουντιάλ 2026
- «Ο Σέρχιο Γιουλ ήρθε σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για ακόμα μία σεζόν»
- Θεσσαλονίκη: Ελέγχεται και ο πατέρας της 15χρονης για το θανατηφόρο τροχαίο
- ΕΛΑΣ: Ούτε λέξη από τον πρωθυπουργό για τις 21 σφαίρες στον 20χρονο Θοδωρή
- «Είχε βγει έως το στήθος έξω, δεν μας βοήθησε το πλήρωμα» – Μαρτυρία σοκ από τη σύζυγο του τραυματία επιβάτη της Ryanair

