
Μυστικό ταξίδι κλιμακίου της DT στην Αθήνα, πριν την επιστολή Παπακωνσταντίνου
Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αθήνα -προς απόδειξη της σημασίας που δείχνει η Deutsche Telekom στην επένδυση που έκανε στον ΟΤΕ- πραγματοποίησε την Τρίτη υψηλόβαθμο κλιμάκιο του γερμανικού οργανισμού, λίγες ώρες πριν ο υπουργός Οικονομικών αποστείλει επιστολή προς τη διοίκηση της DT, επισημαίνοντας την πρόθεση του Δημοσίου να πωλήσει τα ποσοστά του στον ΟΤΕ.
Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αθήνα -προς απόδειξη της σημασίας που δείχνει η Deutsche Telekom στην επένδυση που έκανε στον ΟΤΕ- πραγματοποίησε την Τρίτη υψηλόβαθμο κλιμάκιο του γερμανικού οργανισμού.
Η ομάδα, με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο Ρενέ Όμπερμαν, είχε ενημερωτική συνάντηση για τα ζητήματα του ΟΤΕ με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Μ. Τσαμάζ.
Η γερμανική αποστολή, όπως επισημαίνουν πηγές από τη Βόννη, πραγματοποίησε την εν λόγω αποστολή στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης που διοργανώνει η DT σε χώρες, όπου διατηρεί επενδύσεις. Και φέτος, λένε οι ίδιες πηγές, επελέγη η Ελλάδα, σε μία προσπάθεια ανάδειξης της σημασίας που έχει ο ΟΤΕ για την DT.
Αν και η άφιξή τους παρέμεινε μυστική, γεγονός που πυροδότησε ποικίλλες συζητήσεις, εν τούτοις, όπως σημειώνουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, δεν πραγματοποιήθηκε κάποια συνάντηση με στελέχη της κυβέρνησης.
Πάντως, 24 ώρες μετά την αναχώρησή τους, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου απέστειλε επιστολή προς τη διοίκηση της DT, επισημαίνοντας την πρόθεση του Δημοσίου να πωλήσει τα ποσοστά του στον ΟΤΕ.
Ωστόσο, όπως εξηγούν κυβερνητικές πηγές, ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί το ποσοστό που επιθυμεί να πωλήσει το Δημόσιο, κάτι που θα καθοριστεί στις διαπραγματεύσεις που θα ξεκινήσουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πόσο κοστίζει πραγματικά η ασφάλεια αυτοκινήτου;
- «Ο Στάνλεϊ ήταν η μεγαλύτερη ντίβα» – Ο Τούτσι απαντά στο αστείο της Αν Χάθαγουεϊ
- Μια αμήχανη κυβέρνηση καταφεύγει σε φτηνά τεχνάσματα για να αποσπάσει την προσοχή της κοινής γνώμης
- Ο Λίβανος ζητεί να παραταθεί η κατάπαυση του πυρός στις συνομιλίες με το Ισραήλ στις ΗΠΑ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/4): Πού θα δείτε Παναθηναϊκός-ΖΑΟΝ στο βόλεϊ και το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο χάντμπολ
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» στην Αττική – Επιδεινώνει την κατάσταση η βροχή

