
Σειρά απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισε η ΟΜΕ-ΟΤΕ
Σειρά απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισε η ΟΜΕ-ΟΤΕ, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στις προθέσεις της κυβέρνησης για πώληση του 16% των μετοχών που κατέχει το ελληνικό δημόσιο στον ΟΤΕ, αποχωρώντας έτσι τελείως από τη μετοχική σύνθεση του Οργανισμού.
Σειρά απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισε η ΟΜΕ-ΟΤΕ, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στις προθέσεις της κυβέρνησης για πώληση του 16% των μετοχών που κατέχει το ελληνικό δημόσιο στον ΟΤΕ, αποχωρώντας έτσι τελείως από τη μετοχική σύνθεση του Οργανισμού.
Συγκεκριμένα, η ΟΜΕ-ΟΤΕ στη σημερινή της συνεδρίαση εξειδίκευσε τις απεργιακές κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα και σύμφωνα με το πρόγραμμα θα γίνουν:
- Την προσεχή Πέμπτη, 2 Ιουνίου, παναττική τρίωρη στάση εργασίας στον όμιλο ΟΤΕ στην έναρξη της πρωινής βάρδιας και συγκέντρωση στις 8:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ (Παράδεισος Αμαρουσίου), όπου πραγματοποιείται το 6ο Διεθνές Συνέδριο της ΕΕΤΤ.
- Το Σάββατο 4 Ιουνίου θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ.
- Την Πέμπτη 9 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει 24ωρη πανελλαδική απεργία στον όμιλο ΟΤΕ και πανελλαδικό συλλαλητήριο.
- Νέα 24ωρη απεργία στις 15 Ιουνίου από κοινού με τις άλλες υπό ιδιωτικοποίηση δημόσιες επιχειρήσεις.
Στο ίδιο διάστημα θα υπάρξουν και άλλες συνδικαλιστικές δράσεις.
Υπενθυμίζεται ότι φτάνουν στο τέλος του μηνός στην Αθήνα υψηλόβαθμα στελέχη της Deutsche Telekom για συζητήσεις με την ελληνική κυβέρνηση για το θέμα της αγοράς επιπλέον ποσοστού του ΟΤΕ, όπως προέβλεπε η συμφωνία του 2008.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου 10 στρέμματα
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ομπράντοβιτς είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό»
- Απόβαση των Αθηναίων στις παραλίες – Άφησαν το κλεινόν άστυ και έτρεξαν για βουτιές
- Φωτιά στο Κιλκίς – Μήνυμα από το 112
- Ακρίβεια: Καλοκαίρι στην πόλη για τους μισούς Έλληνες – «Φωτιά» οι τιμές στα νησιά
- Η Ρεάλ που θέλει να «δέσει» τον Βινίσιους και η «μαύρη λίστα» του Μουρίνιο
- O Σεθ Ρόγκεν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο η Αν Χάθαγουεϊ αποχώρησε από το «Knocked Up»
- Φοιτητικό επίδομα: Μέχρι πότε θα μείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για την αίτηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442