Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Πάμπλο Κοντρέρας θέλει να πετύχει ο ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά προσφέρουν στον Χιλιανό αμυντικό νέο τριετές συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές λόγω της περιβόητης οικονομικής κρίσης. Αντίο από Μουσλίμοβιτς μέσω... Facebook.
Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Πάμπλο Κοντρέρας θέλει να πετύχει ο ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά προσφέρουν στον Χιλιανό αμυντικό νέο τριετές συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές λόγω της περιβόητης οικονομικής κρίσης.
Πιο συγκεκριμένα, ο Κοντρέρας έχει συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς μέχρι το καλοκαίρι του 2012, με τις ετήσιες απολαβές του να είναι κοντά στις 650.000 ευρώ. Η διοίκηση θέλει να ρίξει αυτό το ποσό στις 400.000 ευρώ και ταυτόχρονα ο 33χρονος άσος να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.
Στον Δικέφαλο περιμένουν την απάντηση του Χιλιανού τις προσεχείς ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική των play-offs, καθώς ο παίκτης θα αναχωρήσει την Πέμπτη (26/05) για την πατρίδα του.
Αντίο από Μουσλίμοβιτς μέσω… Facebook
Το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τούμπα για τα play-offs θα είναι ο τελευταίος αγώνας του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στην Ελλάδα με την φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά. Ετσι, ο Βόσνιος επιθετικός είπε αντίο στους φίλους της ομάδας μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε όλον τον κόσμο για αυτά τα τρία υπέροχα χρόνια που πέρασα και ήμουν στην ευχάριστη θέση να είμαι ένας από εσάς. Όπως πάντα λέω, μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ!! Θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου!! Ένας από εσάς (ΠΑΟΚΑΡΑ)» έγραψε ο Μουσλίμοβιτς στην σελίδα του στο Facebook.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών