“Βάτικα: Παρελθόν – Παρόν – και Μέλλον” της Λακωνικής περιοχής σε εκδήλωση στον Πειραιά
Η Ομοσπονδία Βατικιώτικων Συλλόγων Λακώνων Αττικής θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα «ΒΑΤΙΚΑ: Παρελθόν - Παρόν - Μέλλον», το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011, και ώρα 6.30 μ.μ., στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, στην πλατεία Κοραή.
Η Ομοσπονδία Βατικιώτικων Συλλόγων Λακώνων Αττικής θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα «ΒΑΤΙΚΑ: Παρελθόν – Παρόν – Μέλλον», το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011, και ώρα 6.30 μ.μ., στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, Καραΐσκου 104, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς.
Στόχος, η ανάδειξη του φυσικού και πολιτισμικού πλούτου των Βατίκων και της προοπτικής για μια ισόρροπη ανάπτυξη του τόπου, με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος.
Στην εκδήλωση θα αναπτυχθούν οι εξής θεματικές:
α) Ιστορικό Ομοσπονδίας – Στόχοι, Νίκος Αλειφέρης
β) Σχέσεις – Σύνδεση των Βατίκων με τον Πειραιά, Μηνάς Αναστασάκης
γ) «Θησαυροί» των Βατίκων, Αντώνης Τάντουλος
δ) Σύγχρονες απειλές, Λάμπης Μπιλλίνης
ε) Προοπτικές Ισόρροπης Ανάπτυξης, Δημήτρης Μακρής
Επίσης, για τη μακροχρόνια και πολυεπίπεδη προσφορά τους στα Βάτικα, θα βραβευθούν οι κ.κ. Τζώρτζης Ανωμήτρης, Ιωάννης Κοτσώνης και Πέτρος Κουντούρης.
Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος: η Βατικιώτισα ερμηνεύτρια, Νεκταρία Καραντζή και ο Σύλλογος Φίλων Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής Νεάπολης.
Ομοσπονδία Βατικιώτικων Συλλόγων Λακώνων Αττικής
- Αριζόνα: Παιδί 18 μηνών βρέθηκε ζωντανό σε νεκροτομείο αφού γιατρός το κήρυξε νεκρό
- Σκύλος και σεισμός: Τι νιώθει πραγματικά και πώς μπορούμε να τον προστατεύσουμε
- ΝΑΤΟ: Εκτόξευση των αμυντικών δαπανών – Ιλιγγιώδη τα ποσά για το 2026 – Πόσα πληρώνει η Ελλάδα
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Άβα Γαλανοπούλου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Τι συνέβη
- Δυτική Ευρώπη: Δυναμώνουν τα κύματα καύσωνα – Θερμοκρασίες 3 βαθμοί Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο
- Έξι τραυματίες από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο, διασωληνωμένοι τρεις – Αναφορές για δεξαμενή προπανίου στον χώρο
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442