Ο Κονσεϊσάο στην Τούμπα για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου
Μπορεί η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ να τελείωσε πριν περίπου έναν χρόνο, αλλά ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο σίγουρα αποτελεί κομμάτι του συλλόγου. Κάτι που προφανώς νιώθει και ο ίδιος, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι του Δικεφάλου στα φετινά πλέι οφ, με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Πορτογάλος θα βρεθεί στην Τούμπα για να παρακολουθήσει το ματς.
Μπορεί η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ να τελείωσε πριν περίπου έναν χρόνο, αλλά ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο σίγουρα αποτελεί κομμάτι του συλλόγου. Κάτι που προφανώς νιώθει και ο ίδιος, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι του Δικεφάλου στα φετινά πλέι οφ, με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Πορτογάλος θα βρεθεί στην Τούμπα για να παρακολουθήσει το ματς.
Ο Κονσεϊσάο ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις με την Σταντάρ Λιέγης, ως βοηθός του Ντομινίκ Ντ’Ονόφριο και βρήκε την ευκαιρία να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρακολουθήσει το επόμενο παιχνίδι της πρώην του ομάδας. Ο παλαίμαχος (πλέον) σπουδαίος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει ήδη ειδοποιήσει τους φίλους του στη Θεσσαλονίκη ότι θα επισκεφθεί την πόλη και αυτοί τον περιμένουν με μεγάλη χαρά.
Οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Παντελής Κωνσταντινίδης, όπως και αρκετοί άλλοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, διατηρούν ακόμη επαφές με τον Κονσεϊσάο, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την επίσκεψη του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, όταν ο Δικέφαλος ήταν στο Μπριζ για τα ματς του Europa League. Αλλωστε, με αυτόν τρόπο ο Πορτογάλος θα προσπαθήσει να… εξιλεωθεί, για το ότι δεν κατάφερε να δει τον Δικέφαλο από κοντά στο ματς του Βελγίου…
Ο Άρης νίκησε ξανά τον ΟΦΗ, αυτή τη φορά με 3-1 στο «Βικελίδης», έχοντας πρωταγωνιστή τον Κουαμέ που είχε δύο γκολ και μία ασιστ, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις στα πλέι οφ του 5-8.
LIVE: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για την 4η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
Δυο παίκτες από την Αργεντινή είχαν την τιμητική τους στο Πανθεσσαλικό! Με δυο γκολ του Πεντρόζο και δυο ασίστ του Μπάλτσι ο Λεβαδειακός νίκησε 3-0, παραμένει πέμπτος και έχει την καλύτερη επίθεση.