Καρδιακή προσβολή υπέστη ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός Σαλάμ Φαγιάντ
Ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός Σαλάμ Φαγιάντ υπέστη καρδιακή προσβολή την Κυριακή κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στις ΗΠΑ αλλά η κατάστασή του είναι σταθερή, ανακοίνωσε τη Δευτέρα εκπρόσωπος της παλαιστινιακής κυβέρνησης.
Ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός Σαλάμ Φαγιάντ υπέστη καρδιακή προσβολή την Κυριακή κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στις ΗΠΑ αλλά η κατάστασή του είναι σταθερή, ανακοίνωσε τη Δευτέρα εκπρόσωπος της παλαιστινιακής κυβέρνησης.
«Ο Φαγιάντ βρισκόταν στο Όστιν του Τέξας για να παρακολουθήσει την αποφοίτηση του γιου του από το πανεπιστήμιο, όταν αισθάνθηκε έντονο πόνο» εξήγησε από τη Ραμάλα ο εκπρόσωπος Γάσαν Χατίμπ.
Τη Δευτέρα, ο πρωθυπουργός υποβλήθηκε σε καρδιακό καθετηριασμό στο Ιατρικό Κέντρο Σέτον του Όστιν όπου νοσηλεύεται. Η κατάστασή του κρίνεται σταθερή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Άσκηση: Γιατί αργούμε να δούμε αλλαγές;
- Στο τραπέζι παράταση της τριετής φοροαπαλλαγής για τα ενοίκια
- Marfin: Απολογούνται οι δύο 42χρονοι, αναμένεται η έκδοση της 46χρονης – Πού στρέφονται οι έρευνες
- Μόνο φάρμακα και βρεφικά γάλατα από τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία υποχρεωτικά
- Συνταγή: Καλοκαιρινά γεμιστά
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε επτά περιοχές της χώρας
- Το εκλογικό δίπολο του ΠΑΣΟΚ, η «σκιώδης» κυβέρνηση και η ΔΕΘ
- Γιατί έχουμε λιγούρες τόσο συχνά και τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442