Μήνυμα στήριξης της πολιτικής της ΝΔ φέρεται να έστειλε ο Κ.Καραμανλής
«Στηρίζουμε τη ΝΔ με όλες μας τις δυνάμεις. Όχι μόνο για λόγους συναισθηματικούς ή κομματικούς, αλλά και για λόγους εθνικού συμφέροντος» φέρεται να δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής στους συνεργάτες του που έσπευσαν να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή.
«Στηρίζουμε τη ΝΔ με όλες μας τις δυνάμεις. Όχι μόνο για λόγους συναισθηματικούς ή κομματικούς, αλλά και για λόγους εθνικού συμφέροντος» φέρεται να δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής στους συνεργάτες του που έσπευσαν να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή.
Σύμφωνα με συνεργάτες του τέως πρωθυπουργού που επικαλείται ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, ο κ. Καραμανλής ρωτήθηκε ακόμα και για το θέμα της συναίνεσης, απαντώντας ότι «ακόμα και οι Ευρωπαίοι την πήραν πίσω».
Τέλος, σύμφωνα πάντοτε με συνεργάτες του που βρέθηκαν στο γραφείο του για να ευχηθούν, ο τέως πρωθυπουργός φέρεται να συμμεριζόταν την άποψη ότι «ο Παπανδρέου καταρρέει όπως φαίνεται και από τις δημοσκοπήσεις, αλλά και από το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συντάξεις Αυγούστου – Σεπτεμβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής
- Άσκηση: Γιατί αργούμε να δούμε αλλαγές;
- Στο τραπέζι παράταση της τριετής φοροαπαλλαγής για τα ενοίκια
- Marfin: Απολογούνται οι δύο 42χρονοι, αναμένεται η έκδοση της 46χρονης – Πού στρέφονται οι έρευνες
- Μόνο φάρμακα και βρεφικά γάλατα από τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία υποχρεωτικά
- Συνταγή: Καλοκαιρινά γεμιστά
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε επτά περιοχές της χώρας
- Το εκλογικό δίπολο του ΠΑΣΟΚ, η «σκιώδης» κυβέρνηση και η ΔΕΘ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442