Αισιόδοξος για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό αναφορικά με την απόκτηση του Γκάμπριελ, είναι ο αντιπρόεδρος της Γκρέμιο, Αντόνιο Μάρτινς.
Αισιόδοξος για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό αναφορικά με την απόκτηση του Γκάμπριελ, είναι ο αντιπρόεδρος της Γκρέμιο, Αντόνιο Μάρτινς.
«Οι διαπραγματεύσεις πάνε πολύ καλά. Τις λεπτομέρειες για το νέο συμβόλαιο του Γκάμπριελ με την Γκρέμιο θα τις δούμε μετά, αυτή τη στιγμή το σημαντικό είναι να κερδίσουν την ελευθερία του παίκτη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του συλλόγου.
Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ αναφέρουν πως η «χρυσή τομή» για να πάρει η Γκρέμιο θετική απάντηση από το «τριφύλλι» είναι ένα ποσό κοντά στις 350.000 ευρώ και σε περίπτωση που αυτό επιτευχθεί, τότε ο Γκάμπριελ αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.
«Χαζομπαμπάς» ο Σπυρόπουλος Ενας πανευτυχής, κλασικός «χαζομπαμπάς» είναι από την Πέμπτη (19/05) ο Νίκος Σπυρόπουλος καθώς η σύζυγος του Βάσω έφερε στον κόσμο, το πρώτο τους παιδί το οποίο χαίρει άκρας υγείας. Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Τριφυλλιού, τον περασμένο Οκτώβριο στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη είχε πανηγυρίσει με χαρακτηριστικό τρόπο το γκολ που πέτυχε (βάζοντας τη μπάλα στην κοιλιά του), ήταν στην κυριολεξία στον έβδομο ουρανό στην σημερινή προπόνηση και δεχόταν τα συγχαρητήρια και τις ευχές των συμπαικτών του.
Ο διαιτητής του χθεσινού ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (Σότσα). Ο διαιτητής του… Χουάνκαρ (Μαρέσκα). Και η καρδιά ενός σκανδάλου που έστειλε τον αρχιδιαιτητή της Serie A, στην εισαγγελία του Μιλάνου.
Ο ΟΦΗ πρόσθεσε στο σήμα του δύο ασημένια αστέρια, τα οποία συμβολίζουν φυσικά τις δύο κατακτήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας, το 1987 και το 2026. Δείτε το παρακάτω.
Ο Κριστιάν Κίβου προσλήφθηκε μετά την αποχώρηση του Ιντζάγκι και κατάφερε να απαντήσει στους επικριτές του με πράξεις. Η Ίντερ κυριάρχησε στο πρωτάθλημα και το κατέκτησε τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη