
Ο Μαρινάκης είπε «δε με νοιάζει αλλά… με νοιάζει» για τον Κάκο
Επίθεση προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Super League Βαγγέλης Μαρινάκης, τονίζοντας ότι «οι εφημερίδες γράφουν ότι δεν θέλω τον Κάκο στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, γιατί είμαι πρόεδρος του Ολυμπιακού. Δε με νοιάζει ο Ολυμπιακός, εμείς πήραμε το πρωτάθλημα με 13 πόντους διαφορά. Δεν ισχύει αυτό, θεωρώ λάθος να ορίζετε τον Κάκο ύστερα από όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου κι ενώ γίνεται προσπάθεια για την καταπολέμηση της βίας». Επίσης υποστήριξε ότι δεν γίνεται να γίνουν αλλαγές στη διαιτησία από τη μία μέρα στην άλλη.
Επίθεση προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Super League Βαγγέλης Μαρινάκης, τονίζοντας:
«Οι εφημερίδες γράφουν ότι δεν θέλω τον Κάκο στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, γιατί είμαι πρόεδρος του Ολυμπιακού. Δε με νοιάζει ο Ολυμπιακός, εμείς πήραμε το πρωτάθλημα με 13 πόντους διαφορά.
»Δεν ισχύει αυτό, θεωρώ λάθος να ορίζετε τον Κάκο ύστερα από όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου κι ενώ γίνεται προσπάθεια για την καταπολέμηση της βίας».
Αναφερόμενος στο ΔΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συμπλήρωσε: «Οι αλλαγές στη διαιτησία δεν μπορούν να γίνουν μέσα σε μία εβδομάδα. Δεν είναι απόφαση 4-5 ατόμων. Πρέπει να αποφασίσουμε όλοι μαζί».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Φαν ντε Φεν στο «στόχαστρο» της Γιουνάιτεντ
- «Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι ο Αζεντίν Ουναΐ»
- Συνελήφθη 20χρονος για τη δολοφονία του 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο
- «Ένοιωσα ότι εξαπάτησα το σύστημα»: Τι είναι η μέθοδος «κάψε τ΄άχυρα» που αλλάζει τα ραντεβού από dating apps
- Αλέξης Τσίπρας: Επιστρέφω για να υπάρξει κανονικότητα και σταθερότητα – Με προγραμματικές εξαγγελίες στους Δελφούς
- Εμανουέλ Μακρόν: «Δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική» μετά το τέλος της θητείας μου – Οι τελευταίοι στόχοι του



