
Έως τις 5 Ιουνίου η δημόσια διαβούλευση του νομοσχεδίου για τις αγορές ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου
Έως την Κυριακή 5 Ιουνίου θα διαρκέσει η δημόσια διαβούλευση για το νομοσχέδιο «Λειτουργία των Ενεργειακών Αγορών Ηλεκτρισμού και Φυσικού Αερίου», όπως ανακοίνωσε την Τρίτη σήμερα το υπουργείο Περιβάλλοντος.
Κωστούλας Γεώργιος
Έως την Κυριακή 5 Ιουνίου θα διαρκέσει η δημόσια διαβούλευση για το νομοσχέδιο «Λειτουργία των Ενεργειακών Αγορών Ηλεκτρισμού και Φυσικού Αερίου», όπως ανακοίνωσε την Τρίτη σήμερα το υπουργείο Περιβάλλοντος.
Το νομοσχέδιο παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Υπουργικό Συμβούλιο και έχει ήδη αναρτηθεί στο opengov.gr.
Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει διατάξεις για προστασία των καταναλωτών ενέργειας, ιδιαίτερα των ευάλωτων, ενίσχυση της ανεξαρτησίας της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας και απελευθέρωση των αγορών ενέργειας, με διαχωρισμό των εταιρειών παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρισμού και του φυσικού αερίου από τη διαχείριση των δικτύων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Αριστερά: Ο Θεόδωρος Μεγαλοοικονόμου αγωνίστηκε για μια κοινωνία που δεν περιθωριοποιεί
- Αυτή είναι η «τελική» πρόταση της Dubai BC στον Ολυμπιακό για τον Γουόκαπ
- Η βία στη Δυτική Όχθη συνεχίζεται – Ισραηλινοί έποικοι έβαλαν φωτιά σε τζαμιά μετά από αιματηρή σύγκρουση
- Βλάχος για το χρυσό μετάλλιο της Εθνικής: «Αφού το κάναμε μία φορά, γιατί να μην το κάνουμε και την επόμενη;»
- Φορούσε μαύρο νυφικό η χθεσινή μας η κοπέλα – Οι διάσημες που απέφυγαν το λευκό
- Γιγάντιες δασικές πυρκαγιές απειλούν Γαλλία και Ισπανία – Πάνω από 325.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί

