
Η αναδιάρθρωση δεν είναι λύση για την Ελλάδα, λέει ο Τρισέ
Η Αθήνα πρέπει να εφαρμόσει το σχέδιο δημοσιονομικής προσαρμογής που προβλέπεται στο μνημόνιο για να βγει από την κρίση και δεν πρέπει να εξετάζεται αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, επαναλαμβάνει ο πρόεδρος της ΕΚΤ Ζαν-Κλοντ Τρισέ. «Η Ελλάδα έχει σχέδιο, που έχει εγκριθεί από τη διεθνή κοινότητα, και σε αυτό δεν προβλέπεται αναδιάρθρωση» υπογράμμισε ο επικεφαλής της ΕΚΤ.
Η Αθήνα πρέπει να εφαρμόσει το σχέδιο δημοσιονομικής προσαρμογής που προβλέπεται στο μνημόνιο για να βγει από την κρίση και δεν πρέπει να εξετάζεται αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, επαναλαμβάνει ο πρόεδρος της ΕΚΤ Ζαν-Κλοντ Τρισέ.
«Η Ελλάδα έχει σχέδιο, που έχει εγκριθεί από τη διεθνή κοινότητα, και σε αυτό δεν προβλέπεται αναδιάρθρωση» υπογράμμισε ο επικεφαλής της ΕΚΤ μιλώντας την Παρασκευή σε εκπομπή στην ισπανική τηλεόραση.
«Καλούμε τους Έλληνες να ακολουθήσουν πιστά το μνημόνιο» σημείωσε, σύμφωνα με το Reuters o Τρισέ.
Σχετικά με την ισπανική οικονομία, ο πρόεδρος της ΕΚΤ υποστήριξε πως η Μαδρίτη έχει κερδίσει σε αξιοπιστία στις αγορές λόγω των μεταρρυθμίσεων που έχει πραγματοποιήσει και ότι πρέπει να συνεχίσει στο ίδιο δύσκολο δημοσιονομικό δρόμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θερινές εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν – Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
- Μεξικάνικα ΜΜΕ: «Αυτή είναι η πρόταση της ΑΕΚ στον Πινέδα»
- ΠΑΣΟΚ: Θα συνεχίσει ο Γεωργιάδης να καλύπτει τον συκοφάντη σύμβουλό του;
- Χάος σε πτήση Μύκονος-Νάπολη: Νεαροί αγνόησαν οδηγίες, η απογείωση ακυρώθηκε και επενέβη η αστυνομία
- H FIFA δεν αλλάζει την ώρα διεξαγωγής του Αγγλία-Μεξικό «επειδή η πρόταση εξόργισε τις ομάδες»
- Σοκάρει έρευνα του BBC: Το Instagram παρέπεμπε χρήστες σε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών
