Μέσω Βόλου στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, μοιρασιά για ΠΑΟ και ΑΕΚ
Αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ έκανε ο ΠΑΟΚ, που έφυγε νικητής από τον Βόλο με 2-1 επί του τοπικού Ολυμπιακού. Ο Βιεϊρίνια στο 33' και ο Σαλπιγγίδης στο 54' πέτυχαν τα γκολ του «Δικεφάλο», που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία 1-1 του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός ανεδείχθη ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού σε φιλικό που διεξήχθη στην Κύπρου. - Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Ενότητα για να αναγεννηθεί ο Παναθηναϊκός εκ της τέφρας του».
2-1 επί του τοπικού Ολυμπιακού. Ο Βιεϊρίνια στο 33' και ο Σαλπιγγίδης στο 54' πέτυχαν τα γκολ του «Δικεφάλο», που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία 1-1 του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός ανεδείχθη ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού σε φιλικό που διεξήχθη στην Κύπρου. - Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Ενότητα για να αναγεννηθεί ο Παναθηναϊκός εκ της τέφρας του». &source=in.gr">
Αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ έκανε ο ΠΑΟΚ, που έφυγε νικητής από τον Βόλο με 2-1 επί του τοπικού Ολυμπιακού.
Ο Βιεϊρίνια στο 33′ και ο Σαλπιγγίδης στο 54′ πέτυχαν τα γκολ του «Δικεφάλο», που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία 1-1 του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός ανεδείχθη ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού σε φιλικό που διεξήχθη στην Κύπρου.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.