Μπορεί η Μπαρτσελόνα να μην κατάφερε να φύγει νικήτρια από την έδρα της Λεβάντε (1-1), ωστόσο αυτό δεν πτόησε καθόλου τους οπαδούς των Μπλαουγκράνα που βγήκαν στους δρόμους και πανηγύρισαν με την «ψυχή» τους το 21ο πρωτάθλημα που κατακτά η ομάδα τους.
Μπορεί η Μπαρτσελόνα να μην κατάφερε να φύγει νικήτρια από την έδρα της Λεβάντε (1-1), ωστόσο αυτό δεν πτόησε καθόλου τους οπαδούς των Μπλαουγκράνα που βγήκαν στους δρόμους και πανηγύρισαν με την «ψυχή» τους το 21ο πρωτάθλημα που κατακτά η ομάδα τους.
Η αποστολή της Μπαρτσελόνα έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ Πρατ», λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα, όπου εκατοντάδες φίλοι τους βρίσκονταν εκεί για να… κάνουν τη νύχτα μέρα. Χαρακτηριστικό της «τρέλας» των Καταλανών είναι πως αγνόησαν την ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας, η οποία παρακαλούσε τους οπαδούς να μην μεταβούν στο αεροδρόμιο.
Οι Μπλαουγκράνα, επιβιβάστηκαν σε ένα λεωφορείο που έγραφε πάνω «Campions», με δεκάδες αυτοκίνητα να τους συνοδεύουν μέχρι το «Καμπ Νου», όπου συνεχίστηκε η γιορτή.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Παρά το γεγονός οτι βρέθηκε να χάνει με 34-43 στο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ με εντυπωσιακή αντίδραση στο δεύτερο νίκησε τη Μούρθια με 79-73 στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του FIBA Europe Cup.
Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Αντρέα Αμπόντι, τόνισε μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας της χώρας από το προσεχές Μουντιάλ, ότι πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις από την Ομοσπονδία.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως ο Τζέριαν Γκραντ δεν θα αγωνιστεί στο Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδέχεται να απουσιάσει από την προσεχή «διαβολοβδομάδα».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας