
Εθελοντική αιμοδοσία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνεται, την Πέμπτη 19 Μαΐου 2011 (9:30-12:30), στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), από το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Πανεπιστημίου, το Σύλλογο Γονέων Παιδιών και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Νομού Θεσσαλονίκης και το Δίκτυο Συλλόγων Σωματικής Υγείας Θεσσαλονίκης.
Το αίμα που θα συλλέγεται δεν θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία «Τράπεζας αίματος ή για κάποια συγκεκριμένη κατηγορία ασθενών, αλλά για την κάλυψη των αναγκών σε αίμα του άγνωστου ασθενή σε όλη τη χώρα, ανεξάρτητα από το είδος της πάθησής του, του φύλου, ή της φυλής που ανήκει».
Πληροφορίες για το κοινό: Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας, Μητροπόλεως 10, 3ος όροφος, 2310500477, 500478, email: selfhelp@auth.gr, http//:selfhelpgreece.wordpress.com
health.in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε φλεγόμενο σπίτι – Δίπλα του βρέθηκε μια καραμπίνα
- Διατροφή: Οι επτά τροφές που κάνουν τη διαφορά (μετά τα 60)
- Καιρός: Αίθριος την Κυριακή με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους βροχές – Ανεβαίνει η θερμοκρασία από βδομάδα
- Μαρσέλ Ντυσάν: Ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης του 20ού αιώνα;
- Τέσσερις «κανόνες» για να αποφύγουμε το burnout
- Γιατί η ΕΕ βάζει φρένο στην πρόσβαση ανηλίκων στα social media – Το ρεκόρ χρήσης στην Ελλάδα


