Χιλιάδες προϊόντα-«μαϊμού» κατασχέθηκαν σε νέα επιχείρηση των Αρχών
Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί έρευνες της Αστυνομίας, του Δήμου και του ΣΔΟΕ σε δύο αποθήκες με προϊόντα-«μαϊμού», στο πλαίσιο των επιχειρήσεων που γίνονται για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου.
Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί έρευνες της Αστυνομίας, του Δήμου και του ΣΔΟΕ σε δύο αποθήκες με προϊόντα-«μαϊμού» στο πλαίσιο των επιχειρήσεων που γίνονται για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου.
Στη μία αποθήκη, στη συμβολή των οδών Ευριπίδου και Επικούρου, βρέθηκαν 20.000 τσάντες, απομιμήσεις γνωστής φίρμας.
Η δεύτερη αποθήκη βρισκεται στο υπόγειο καταστήματος με κινέζικα είδη, στην οδό Σωκράτους. Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν 15.000 ρολόγια, απομιμήσεις γνωστών εταιρειών.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).