
Αμεσα στη Βουλή η τροπολογία για τη «Διπλή Ανάπλαση»
Tο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί στη Βουλή η τροπολογία για την υπόθεση της «Διπλής Ανάπλασης».
Tο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί στη Βουλή η τροπολογία για την υπόθεση της «Διπλής Ανάπλασης».
Το πρόγραμμα «Διπλή Ανάπλαση – Λεωφόρου Αλεξάνδρας» όπως είναι το πλήρες όνομά του, θα προωθηθεί μέσω του νομοσχεδίου με τίτλο «Θαλάσσια στρατηγική για την προστασία και διαχείριση του θαλάσσιου περιβάλλοντος».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υ.Π.Ε.Κ.Α.: «Το Πρόγραμμα «Διπλή Ανάπλαση – Λεωφόρου Αλεξάνδρας» προωθείται ως τροπολογία στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, με τίτλο «Θαλάσσια στρατηγική για την προστασία και διαχείριση του θαλάσσιου περιβάλλοντος – Εναρμόνιση με την οδηγία 2008/56/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 17ης Ιουνίου 2008» το οποίο θα κατατεθεί στη Βουλή εντός της τρέχουσας εβδομάδας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τούχελ: «Η Αγγλία έχτισε περισσότερα σε όλο το Μουντιάλ από όσα έχασε σε 30 λεπτά»
- Οι πρώτοι influencers στον κόσμο ήταν Γάλλοι, εμφανίστηκαν μετά την Επανάσταση και «μπέρδεψαν» τις τάξεις
- Μεσσηνία: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για κατ’ εξακολούθηση εμπρησμούς
- Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 66χρονος βίασε τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμα της
- Μουντιάλ 2026: Όμορφες εικόνες, φίλαθλοι της Αργεντινής και της Ισπανίας τραγουδούν μαζί πριν τον τελικό (vid)
- Βιασμοί, trafficking και πορνογραφία ανηλίκων οι κατηγορίες των «επαγγελματιών» μισογυνισμού Άντριου και Τρίσταν Τέιτ


