
Στρατιώτες θα καθαρίσουν τα σκουπίδια στη Νάπολη με απόφαση της κυβέρνησης
Η ιταλική κυβέρνηση επιστράτευσε δυνάμεις του στρατού, για να καθαρίσουν τη Νάπολη από τα σκουπίδια, καθώς το χρόνιο πρόβλημα καθαριότητας στην πόλη παραμένει ανεπίλυτο. Σημειώνεται πάντως ότι την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθούν στη Νάπολη (και άλλες πόλεις) δημοτικές εκλογές.
Δουρμούσογλου Μιχάλης
Η ιταλική κυβέρνηση επιστράτευσε δυνάμεις του στρατού για να καθαρίσουν τη Νάπολη από τα σκουπίδια, καθώς το χρόνιο πρόβλημα καθαριότητας στην πόλη παραμένει ανεπίλυτο.
Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, οι 170 στρατιώτες που μετέβησαν στη πόλη και θα πιάσουν δουλειά από τη Δευτέρα θα την ξανακάνουν «πολιτισμένη πόλη».
Σημειώνεται πάντως ότι την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθούν στη Νάπολη (και άλλες πόλεις) δημοτικές εκλογές. Η κυβέρνηση επιθυμεί προφανώς να κερδίσει το δήμο.
Το πρόβλημα των σκουπιδιών είναι από τα μεγαλύτερα της Νάπολης, με τους κατοίκους να έχουν συγκρουστεί επανειλημμένα με τις Αρχές και να έχουν προσπαθήσει να κάψουν τους σωρούς που σχηματίζονται κατά καιρούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υπόκλιση σε Κωστούλα από τον προπονητή της Μπράιτον: «Έχει τεράστιο ταλέντο – Μακροπρόθεσμα θα είναι σημαντικός παίκτης για εμάς»
- Πότε ανοίγει το νέο πρόγραμμα «Ανακαινίζω» – Πώς θα πάρετε επιδότηση μέχρι 95%
- Ο Σενγκούν και η… προσοχή στον Λεμπρόν Τζέιμς: Ο Τούρκος εξήγησε το viral στιγμιότυπο με τον «Βασιλιά» του NBA (vids)
- Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο σε μουσικούς του δρόμου – Τι λένε οι ίδιοι και πώς απαντά ο Δήμος
- «Η συμβουλή του πατέρα μου» – Τα καθημερινά τηλεφωνήματα του 26χρονου Χόμερ με τον Ρίτσαρντ Γκιρ
- Washington Post κατά Τραμπ: Οι δηλώσεις του αναιρούν η μία την άλλη – «Αδειάζει» τους δικούς του


