Νέο «ναυάγιο» με Μιραλάς, φήμες για εμπλοκή της Μπορντό
Παρά την αισιοδοξία που υπάρχει τους τελευταίους μήνες για το ζήτημα της παραμονής του Κέβιν Μιραλάς στην ομάδα του Πειραιά, οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι σκληρές. Η συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές το βράδυ της Πέμπτης 05/05 απέβη άκαρπη, όπως και αυτή της Τετάρτης 04/05 καθώς ο παίκτης δεν έχει πεισθεί να ρίξει τις απαιτήσεις του. «Ξέρουμε για τον ΟΣΦΠ» είπε ο μάνατζερ του Πιζάρο.
Παρά την αισιοδοξία που υπάρχει τους τελευταίους μήνες για το ζήτημα της παραμονής του Κέβιν Μιραλάς στην ομάδα του Πειραιά, οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι σκληρές.
Η συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές το βράδυ της Πέμπτης 05/05 απέβη άκαρπη, όπως και αυτή της Τετάρτης 04/05 καθώς ο παίκτης δεν έχει πεισθεί να ρίξει τις απαιτήσεις του.
Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν περίπου πέντε ώρες και μάταια προσπαθούσε ο Εντουάρντο Μαθία να πείσει τον μάνατζερ του Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτέ να ρίξει τις απαιτήσεις του.
Το τριετές ιδιωτικό συμφωνητικό που είχαν υπογράψει το καλοκαίρι οι δύο πλευρές προβλέπει αποδοχές 1 εκατ. ευρώ στην πρώτη του χρονιά, 1,1 στην δεύτερη και 1,2 στην τρίτη. Σε αυτό υπάρχει και μια ρήτρα 4,2 εκατ. ευρώ, η οποία σε περίπτωση που καταβληθεί από κάποιον άλλον σύλλογο, ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να πάρει μεταγραφή. Οι Πειραιώτες προσπαθούν να εξαλείψουν αυτή τη ρήτρα, ή τουλάχιστον να την ανεβάσουν.
Ο Ενροτέ δεν φάνηκε να ικανοποιείται από τη νέα προσφορά των Πειραιωτών, οι οποίοι έχουν ως πολιτική να μην προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να βάλει την υπογραφή της σε μια τέτοια συμφωνία, από τη στιγμή που έχει και το ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί της ρήτρας.
Η εξέλιξη αυτή αφήνει στα… κρύα του λουτρού τους Ερυθρόλευκους, καθώς οι διαδοχικές αρνήσεις της πλευράς του παίκτη, σε μια υπόθεση που θεωρούσαν «κλεισμένη», βάζει σε νέα βάση το μεταγραφικό σχεδιασμό. Τα 4,2 εκατ. ευρώ είναι πολύ εύκολο να καλυφθούν από κάποιον εύρωστο οικονομικά σύλλογο του εξωτερικού, στον οποίον ο Μιραλάς θα ήθελε να αγωνιστεί.
Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης 05/05 κυκλοφόρησε έντονη φημολογία περί ενδιαφέροντος της Μπορντό για τον παίκτη.
Live streaming: Ολυμπιακός – Σαμπαντέλ. Παρακολουθήστε σε live streaming από το MEGA News στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Σαμπαντέλ για τον δεύτερο προημιτελικό του LEN Champions League.
Παρακολουθήστε live τις αναμετρήσεις Αστέρας-Κηφισιά, Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός και ΑΕΛ Novibet-Ατρόμητος, για την 9η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League
Το πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης «Γαλανόλευκα Αστέρια Festival by EKO» συνεχίστηκε με απόλυτη επιτυχία, επιβεβαιώνοντας τον ουσιαστικό του ρόλο στην ανάπτυξη του παιδικού μπάσκετ σε κάθε γωνιά της χώρας. Το in.gr ήταν στο Ολυμπιακό Χωριό.
Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στη σειρά των προημιτελικών της Stoiximan GBL, με τον Ντόντα Χολ να κάνει απίθανα πράγματα και πλέον στρέφει την προσοχή του στο Final Four της Euroleague.