
Κατά των πρόωρων εκλογών ο βουλευτής της ΝΔ Μ.Βαρβιτσιώτης
Δεν αποτελούν λύση οι πρόωρες εκλογές, καθώς δεν φαίνεται, με βάση τις δημοσκοπήσεις, να προκύπτει αυτοδύναμη κυβέρνηση, τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. Για την κόντρα Μεϊμαράκη - Κοραντή είπε: «Δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ τον Έλληνα αρχιπράκτορα στα έδρανα του Κοινοβουλίου».
Δεν αποτελούν λύση οι πρόωρες εκλογές, καθώς δεν φαίνεται, με βάση τις δημοσκοπήσεις, να προκύπτει αυτοδύναμη κυβέρνηση, τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.
«Αυτή τη στιγμή έχουμε μια ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, μια κυβέρνηση που δεν φαίνεται διατεθειμένη να συνεννοηθεί με την αντιπολίτευση ούτε στα ελάχιστα. Το μόνο που κάνει είναι μονίμως να ρίχνει την μπάλα προς την ΝΔ, ότι δήθεν διαχειρίζεται μια βόμβα, που παρέλαβε στα χέρια του ο κ. Παπανδρέου, παρ’ ότι (υπάρχουν) μέχρι και τρομερές αποκαλύψεις, σε σχέση με τον ρόλο του και τον ύποπτο ρόλο που διαδραμάτισε στο πρώτο διάστημα της διακυβέρνησής του, ο ίδιος και οι στενοί επιτελείς του σε σχέση με την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ».
Συμπλήρωσε πως αυτό δεν σημαίνει ότι οι πρόωρες εκλογές «θα μπορέσουν να αποτελέσουν λύση, γιατί από όλα τα δημοσκοπικά ευρήματα που έχουμε μέχρι σήμερα δεν φαίνεται κανένας να μπορεί να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση αύριο το πρωί».
Κληθείς να σχολιάσει την αντιπαράθεση Μεϊμαράκη- Κοραντή, ο βουλευτής της ΝΔ είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ τον Έλληνα αρχιπράκτορα να βρίσκεται στα έδρανα του Κοινοβουλίου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κόκκινο κραγιόν, τραβηγμένα μαλλιά, κρίκοι – Το 80s στυλ της Sade δεν ξεπεράστηκε ποτέ
- Παρέμβαση για την αντιμετώπιση της οπτικής ρύπανσης από το Δήμο Θεσσαλονίκης
- Ελπίδα Μαζαράκη: Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός
- Αντιρρήσεις για το Δημόσιο, μήνυση στον Κυρανάκη και ραντεβού σε έναν… μήνα στη δίκη για τα Τέμπη
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Πρωτοφανής η επίθεση στο πρωτοδικείο Αθηνών
- Νέα Αριστερά: Game over για τον «Zhukov» – Το «τρολ» της ΝΔ απέκτησε όνομα, επώνυμο και κυρίως καταδίκη

