Επτά προσφορές για το Αναψυκτήριο του Προμαχώνα
Επτά προσφορές για τον Ανοικτό Πλειοδοτικό Διαγωνισμό της 12ετούς εκμίσθωσης του Αναψυκτηρίου στον πρώην Συνοριακό Σταθμό Προμαχώνα κατατέθηκαν την Τρίτη στην αρμόδια επιτροπή της Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ (ΕΤΑ). Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες με την αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών.
Πουτέτση Χριστίνα
Επτά προσφορές για τον Ανοικτό Πλειοδοτικό Διαγωνισμό της 12ετούς εκμίσθωσης του Αναψυκτηρίου στον πρώην Συνοριακό Σταθμό Προμαχώνα κατατέθηκαν την Τρίτη στην αρμόδια επιτροπή της Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ (ΕΤΑ).
Προσφορές κατέθεσαν οι:
1. ΚΑΕ ΑΕ
2. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ
3. ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΑΕ
4. ALPHA GLOBAL TRADING
5. Γ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ
6. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΜΠΑΝΤΟΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΑΚΑ ΕΛΕΝΗ (Ένωση Φυσικών προσώπων)
7. ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΟΥΣΕΣ & ΣΙΑ ΕΕ
Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες με την αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών.
Η ΕΤΑ που έχει τη διοίκηση, διαχείριση και εκμετάλλευση του ακινήτου, επαναπροκήρυξε τον διαγωνισμό στις 28 Μαρτίου 2011, τροποποιώντας προς το ευνοϊκότερο τους όρους του, καθώς ο προηγούμενος (που προκηρύχθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2010) κρίθηκε άγονος.
Έτσι πέρα από την αύξηση των ετών μίσθωσης από έξι σε 12, στον νέο διαγωνισμό δεν προβλέπεται ελάχιστο όριο μισθώματος και δεν απαιτείται η καταβολή εφάπαξ ανταλλάγματος (ισότιμου με ένα μίσθωμα).
Ο πρώην Συνοριακός Σταθμός Προμαχώνα βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νομού Σερρών σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από τον Προμαχώνα και 47 περίπου χιλιομέτρων από την πόλη των Σερρών και συνορεύει με το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), ενώ εξακολουθεί να αποτελεί την πύλη εισόδου και εξόδου προς τη χώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ραγδαία ενίσχυση» του El Niño και ακραία καιρικά φαινόμενα: Πότε θα χτυπήσει την Ευρώπη;
- Τα καρφιά του Σβιντέρσκι για τον Μπενίτεθ και το μέλι για τον Λουτσέσκου
- Η Σίντι Λόπερ θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ για μια παρεξήγηση 40 ετών
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Pegasus, Predator και τα ερωτήματα πληθαίνουν μετά τις αποκαλύψεις για τον Κούλογλου
- Θεσπρωτία: Συνελήφθη μέλος της συμμορίας που απέσπασε από ηλικιωμένη 180.000€ πριν μια εβδομάδα
- Οριοθετήθηκε η φωτιά στα Σπάτα: Είχε σταλεί μήνυμα από το 112

