
Η IAAF άναψε το πράσινο φως για την επιστροφή της Χαλκιά
Η απάντηση – διευκρίνιση που περίμενε ο ΣΕΓΑΣ από την IAAF για τη συμμετοχή της Φανής Χαλκιά στους αγώνες της θερινής σεζόν, έφτασε την Τετάρτη (27/4) στα γραφεία της ομοσπονδίας και η αθλήτρια μπορεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.
Η απάντηση – διευκρίνιση που περίμενε ο ΣΕΓΑΣ από την IAAF για τη συμμετοχή της Φανής Χαλκιά στους αγώνες της θερινής σεζόν, έφτασε την Τετάρτη (27/4) στα γραφεία της ομοσπονδίας και η αθλήτρια μπορεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.
Η Διεθνής Ομοσπονδία, ενημέρωσε την ελληνική ότι η αθλήτρια, παρά το γεγονός ότι δεν πέρασε τους τρεις απαιτούμενους ελέγχους που προβλέπεται στους αθλητές που έχουν ολοκληρώσει την τιμωρία τους για χρήση απαγορευμένων ουσιών, ότι μπορεί να αγωνιστεί κανονικά όπου επιθυμεί.
Ο λόγος που παρακάμπτεται η διαδικασία, έχει να κάνει με την λάθος εκτίμηση της IAAF, που θεωρούσε ότι η αθλήτρια έχει σταματήσει τον αθλητισμό ή ότι σε αντίθετη περίπτωση τους ελέγχους της τους είχε αναλάβει το ΕΣΚΑΝ.
Η Χαλκιά έχει ενημερώσει το ΣΕΓΑΣ, ότι θέλει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, όχι όμως στα 400 μ. εμπ., αλλά στα 200 μ. και τα 400 μέτρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
- Super League 2: Σωτηρία για την Ελλάδα Σύρου και την Athens Kallithea (0-0), υποβιβάστηκε το Αιγάλεω (3-2)
- Διαπραγματεύσεις με τον Ιράν με ή χωρίς τον Βανς; – Σύγχυση, καθώς ο Λευκός Οίκος διαψεύδει τον… Τραμπ
- Οι ενδεκάδες των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play-off
- Ερωτήματα για θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλιούπολη – Η σύζυγος του 64χρονου θύματος στο in
- Nonnamaxxing – Μήπως οι Iταλίδες γιαγιάδες κρατούν το μυστικό μιας μακράς και ευτυχισμένης ζωής;

