
Πρόσκληση του Ερασιτέχνη Ηρακλή στους οπαδούς για συγκέντρωση στο Κατσάνειο
Πρόβλημα με την αδειοδότηση έχει ο Ηρακλής και ο Ερασιτέχνης με ανακοίνωσή του καλεί τους φίλους της ομάδας σε ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Μ. Τετάρτη και ώρα 20:00 με τόπο συνάντησης το Κατσάνειο.
Πρόβλημα με την αδειοδότηση έχει ο Ηρακλής και ο Ερασιτέχνης με ανακοίνωσή του καλεί τους φίλους της ομάδας σε ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Μ. Τετάρτη και ώρα 20:00 με τόπο συνάντησης το Κατσάνειο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ο Ηρακλής, καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών στην ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Απριλίου και ώρα 20:00 στο Κατσάνειο με σκοπό την ενημέρωση για τις εξελίξεις της αδειοδότησης του ποδοσφαιρικού τμήματος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνεχίζονται τα σενάρια για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς – Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Σχεδιάζαμε μαζί να φύγει αλλά δεν πρόλαβε» – Συγκλονίζει η αδελφή της Βασιλικής
- Σελίν Ντιόν: 10 νέες συναυλίες στο Παρίσι λόγω της τεράστιας ζήτησης – Οι ημερονηνίες
- Αχτσιόγλου: Αυτοτελής η απόφαση να παραδώσω την έδρα – Να υπάρξει πόλος απέναντι στη δεξιά με δυνατότητα ευρύτερης συσπείρωσης
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Γ’)
- Μιλένα Αποστολάκη: «Νέες υπέρογκες και αυθαίρετες αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας με ευθύνη της κυβέρνησης»




