«Τριάρα» από την Ομόνοια την επομένη της αποχώρησης Μπάγεβιτς
Με τον καλύτερο τρόπο φαίνεται πως ξεπέρασαν οι παίκτες της Ομόνοιας την απομάκρυνση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς το Τριφύλλι «καθάρισε» 3-0 την ΑΕΚ. Στα πλέι-άουτ, ο Εθνικός Αχνας έφυγε νικητής από το «ΠΑΠ» με 3-2 επί της Αλκής.
Με τον καλύτερο τρόπο φαίνεται πως ξεπέρασαν οι παίκτες της Ομόνοιας την απομάκρυνση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το Τριφύλλι «καθάρισε» 3-0 την ΑΕΚ, με τον Νεόφυτο Λάρκου να κάνει εξαιρετικό ντεμπούτο και τους παίκτες να αγωνίζονται με άλλον αέρα.
Στα πλέι-άουτ, ο Εθνικός Αχνας έφυγε νικητής από το «ΠΑΠ» (3-2 την Αλκή) και θα μπορέσει να απολαύσει πιο άνετος τα επόμενα τρία παιχνίδια. Σούπερ ματς στο «Αμμόχωστος», με τον Ερμή να αγγίζει την νίκη, όμως η αποβολή του Μιγκέλ Πέδρο για ανατροπή του Βασκονσέλος και το εύστοχο πέναλτι του Ιβάνοφ στο 87’ χάρισαν τον «χρυσό» βαθμό στην ΑΕ Πάφου (3-3).
Αναλυτικά η 3η αγωνιστική σε όλα τα γκρουπ αγώνων:
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.