Οι «Ράμπο» του υπουργείου θα διερευνήσουν τις καταγγελίες για ελλείψεις στα νοσοκομεία
Τους «Ράμπο» του υπουργείου Υγείας επιστρατεύει ο Ανδρέας Λοβέρδος για τη διερεύνηση καταγγελιών που αφορούν ελλείψεις υγειονομικού υλικού στα νοσοκομεία. Ο ίδιος κατήγγειλε ότι σε τέσσερα νοσοκομεία της χώρας έγιναν απευθείας αναθέσεις για την προμήθεια υλικού.
Τους «Ράμπο» του υπουργείου Υγείας επιστρατεύει ο Ανδρέας Λοβέρδος για τη διερεύνηση καταγγελιών που αφορούν ελλείψεις υγειονομικού υλικού στα νοσοκομεία.
Ο υπουργός Υγείας έδωσε εξουσιοδότηση στους διοικητές των υγειονομικών περιφερειών να ζητούν άμεσα τον έλεγχο τέτοιων καταγγελιών από τους επιθεωρητές Υγείας.
Πάντως ο κ. Λοβέρδρος είπε ότι το 50% των καταγγελιών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Ο ίδιος κατήγγειλε ότι σε τέσσερα νοσοκομεία της χώρας έγιναν απευθείας αναθέσεις για την προμήθεια υλικού.
Πρόκειται για το «Αττικό» στο Χαϊδάρι, το νοσοκομείο της Φλώρινας, το Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ.Χατζηκώστα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανεξαρτητοποιήθηκε η Όλγα Γεροβασίλη – Τις επόμενες ημέρες παραιτείται και απο αντιπρόεδρος της Βουλής
- Το τελευταίο αντίο στη μεγάλη ηθοποιό Μάρω Κοντού
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εγκληματική οργάνωση διακινούσε μετανάστες – Πώς δρούσε από τον Έβρο έως τη Θεσσαλονίκη
- Μηχανογραφικό: Μέχρι στις 2 το μεσημέρι η δυνατότητα διαγραφής σχολών
- Τροχαία – Γιατί πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί το καλοκαίρι
- «Ο Έμπολα μπορεί να νικηθεί»: Η Ουγκάντα ανακοίνωσε την ίαση του τελευταίου μολυσμένου ασθενή
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442