
Αναβλήθηκε η έκτακτη Γ.Σ. της Super League
Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη (13/04), προκειμένου να εκλεγεί ο εκπρόσωπος στην ΕΠΟ, στη θέση του Θανάση Κανελλόπουλου, αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας. Φήμες ήθελαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, να βάζει υποψηφιότητα για να αντικαταστήσει τον κ. Κανελλόπουλο.
Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη (13/04), προκειμένου να εκλεγεί ο εκπρόσωπος στην ΕΠΟ, στη θέση του Θανάση Κανελλόπουλου, αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.
Από τη διαδικασία απείχαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Αρης, Λάρισα, Ατρόμητος και Καβάλα. Ο εκπρόσωπος της Καβάλας μάλιστα, Σταύρος Ψωμιάδης έφτασε κανονικά στην ώρα του στα γραφεία της Super League, ωστόσο στη συνέχεια αποχώρησε, προκειμένου να αναβληθεί η Γενική Συνέλευση και να μην εκλεγεί ο εκπρόσωπος στην ΕΠΟ.
Φήμες ήθελαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, να βάζει υποψηφιότητα για να αντικαταστήσει τον Θανάση Κανελλόπουλο.
Παρά την αναβολή της έκτακτης Γ.Σ., η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε κανονικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χωρίς προβλήματα η επιστροφή των εκδρομέων της Πρωτομαγιάς – Πότε αναμένονται ουρές
- ΟΦΗ – Άρης 0-2: Νίκη γοήτρου για τους «κίτρινους» κόντρα στον Κυπελλούχο (vid)
- H σημαντική προειδοποίηση του Στίβεν Σπίλμπεργκ προς το Χόλιγουντ
- Στο χείλος της κρίσης: Η Ευρώπη αντιμέτωπη με τον τέλειο οικονομικό κυκλώνα
- Λεβαδειακός-Βόλος 5-2: Με επίδειξη δύναμης παραμένουν πέμπτοι οι Βοιωτοί
- Ευχάριστα νέα: Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του



