Σύσκεψη την Πέμπτη των υπουργών Υγείας και Παιδείας με τους προέδρους των ιατρικών σχολών
Σύσκεψη των Υπουργών Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου και Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου με τους προέδρους των Ιατρικών Σχολών της χώρας πραγματοποιείται το πρωί της Πέμπτης στο Υπουργείο Παιδείας.
Σύσκεψη των Υπουργών Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου και Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου με τους προέδρους των Ιατρικών Σχολών της χώρας πραγματοποιείται το πρωί της Πέμπτης στο Υπουργείο Παιδείας.
Η σύσκεψη θα έχει ως αντικείμενο τη λειτουργία των πανεπιστημιακών νοσοκομείων «Αρεταίειο» και «Αιγινήτειο» όπως και θέματα που αφορούν στη λειτουργία των πανεπιστημιακών γιατρών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Σημειώνεται ότι τα δύο νοσοκομεία είχαν αποφασίσει την αναστολή της συμμετοχής τους στο σύστημα των ευημεριών (ουσιαστικά το κλείσιμο τους) λόγω συσσωρευμένων χρεών.
Πάντως μετά από παρέμβαση των δύο συναρμόδιων υπουργείων την Τρίτη κατατέθηκε μέρος του προϋπολογισμού του «Αιγινήτειου» και του «Αρεταίειου» ώστε να αρχίσει και πάλι η πληρωμή των μισθών και των φαρμάκων.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας