
Συλλαλητήριο και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησε η ΑΔΕΔΥ
Συλλαλητήριο στην πλατεία Κοραή διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης η ΑΔΕΔΥ, με αφορμή τις τελευταίες οικονομικές εξελίξεις και ακολούθησε πορεία προς τη Βουλή. «Η σημερινή συγκέντρωση είναι μια προετοιμασία για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων που θα λάβουν χώρα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου» δήλωσε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, κ. Σπ.Παπασπύρος.
Συλλαλητήριο στην πλατεία Κοραή διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης η ΑΔΕΔΥ, με αφορμή τις τελευταίες οικονομικές εξελίξεις και ακολούθησε πορεία προς τη Βουλή.
«Η σημερινή συγκέντρωση είναι μια προετοιμασία για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων που θα λάβουν χώρα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου» δήλωσε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, κ. Σπ.Παπασπύρος.
«Διαμαρτυρόμαστε και αντιδρούμε για το δημοσιονομικό-μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα που προβλέπει ψαλίδι στα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και για το νέο μισθολόγιο που φαίνεται ότι θα γίνει όχημα νέων περικοπών» πρόσθεσε ο κ. Παπασπύρος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγορά εξοχικού: όλα όσα πρέπει να προσέξετε
- Κίνα: 22 νεκροί και 20 αγνοούμενοι από τις καταρρακτώδεις βροχές
- «O Λαπόρτα προσπαθεί να κρατήσει στην Μπαρτσελόνα τον Πασκουάλ»
- Ιδιωτικό χρέος: Στο μικροσκόπιο μπαίνουν από δάνεια μέχρι ενοίκια
- «Ανα – τίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά» έρχεται στη σκηνή του Θεάτρου Άλσους
- Όλο και περισσότερες γυναίκες από τις ΗΠΑ μετακομίζουν στο εξωτερικό – Εξαιτίας του Τραμπ; Και ναι και όχι


