Ολοκληρώνονται τα τετ-α-τετ του πρωθυπουργού εν όψει της παρουσίασης του εθνικού σχεδίου
Εν όψει της παρουσίασης, στο Υπουργικό Συμβούλιο της Πέμπτης, του πολιτικού πλαισίου του πακέτου των νέων μέτρων για το 2011, του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Πλαισίου, ύψους 23 δισ. ευρώ, για την περίοδο 2012-2015 και του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου ολοκληρώνει σήμερα, Τετάρτη, τις κατ' ιδίαν συναντήσεις με υπουργούς. Παράλληλα, συνεχίζονται οι συνεδριάσεις των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εργασίας.
Εν όψει της παρουσίασης, στο Υπουργικό Συμβούλιο της Πέμπτης, του πολιτικού πλαισίου του πακέτου των νέων μέτρων για το 2011, του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Πλαισίου, ύψους 23 δισ. ευρώ, για την περίοδο 2012-2015 και του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου ολοκληρώνει σήμερα, Τετάρτη, τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις με υπουργούς. Παράλληλα, συνεχίζονται οι συνεδριάσεις των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εργασίας.
Ο πρωθυπουργός θα αναλάβει την παρουσίαση του εθνικού σχεδίου, υπό τη μορφή γενικών αξόνων κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πιθανότατα θα συνεδριάσει την Πέμπτη, ενώ εν συνεχεία θα ακολουθήσουν και κάποιες εξειδικεύσεις από τον υπουργό Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου.
Η απόφαση που έχει ληφθεί είναι η παρουσίαση του συνολικού πακέτου και των επί μέρους μέτρων να γίνει σταδιακά και σε διάρκεια τεσσάρων εβδομάδων, έως ότου κατατεθεί το πρόγραμμα προς ψήφιση στη Βουλή, υπό μορφήν πολυνομοσχεδίου περί τα μέσα με τέλη Μαΐου.
Οι τελικές λεπτομέρειες του προγράμματος διαμορφώνονται στις διαδοχικές κατ’ ιδίαν συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους υπουργούς.
Σήμερα, Τετάρτη, ο πρωθυπουργός συναντάται στις 13:00 με τον υπουργό Εσωτερικών Γ.Ραγκούση, στις 14:00 με την υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου και στις 15:00 με τον υπουργό Αμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο.
Παράλληλα, συνεδριάζουν οι ΚΤΕ Παιδείας και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας