Παραδοσιακοί ήχοι κλαρίνου από έναν ζωντανό μύθο της ελληνικης μουσικής!
Την Πρωτομαγιά θα στηθεί ένα μεγάλο γλέντι με πρωταγωνιστή τον Πετρολούκα Χαλκιά και την ορχήστρα του, στο TerraVibe Park, στη Μαλακάσα.
Τραγούδι:
Αντώνης Κυρίτσης, Γιώτα Παππά

Ο Πέτρος (Πετρολούκας) Χαλκιάς είναι ένας από τους ζωντανούς μύθους της ελληνικής μουσικής κληρονομιάς. Στο κλαρίνο του αναστενάζει, δακρύζει, μοιρολογά, χαμογελά και χορεύει η Ήπειρος και όχι μόνο.
Η μουσική του διαθέτει τέχνη, ύφος, λυρισμό και σπάνια δεξιοτεχνία.
Ο Πέτρος (Πετρολούκας) Χαλκιάς είναι μουσικός, μέλος μιας οικογένειας ξακουστής για τη συνεισφορά της στην ελληνική παραδοσιακή μουσική.
Το κλαρίνο του Πετρολούκα Χαλκιά είναι κλαρίνο που αναπνέει. Που τραγουδάει. Και που σίγουρα καταφέρνει να ανεβάζει στον ουρανό την έµπνευση της στιγµής, όπως συµβαίνει στις περιπτώσεις των µεγάλων αυτοσχεδιαστών που έχουν τη µουσική σαν δεύτερη αναπνοή τους.

Το μεγάλο γλέντι με τον Πετρολούκα θα στηθεί στο καταπράσινο δάσος του Terravibe Park, που είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να αποδράσουν από την πρωτεύουσα.
Οι επισκέπτες του βρίσκονται σε ένα ήσυχο και χαλαρωτικό περιβάλλον κοντά στη φύση ενώ παράλληλα στο εστιατόριο BBQ Vibes έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από πιάτα, φτιαγμένα από φρέσκα και βιολογικά υλικά, σε ένα χώρο που χαρίζει στιγμές ξεγνοιασιάς σε όλη την οικογένεια.

Οι μικροί μας φίλοι, μπορούν να παίξουν με ασφάλεια συμμετέχοντας σε οργανωμένες δραστηριότητες και ομαδικά παιχνίδια. Παιχνίδια πρωτότυπα και διασκεδαστικά βρίσκονται στο χώρο και στις εγκαταστάσεις του πάρκου. Bungee τραμπολίνο και τραμπολίνο με δίχτυ για όσους θέλουν να “πετούν” ελεύθεροι, τέρματα ποδοσφαίρου, και για τους μικρότερους της παρέας έχει στηθεί ένα ολόκληρο φουσκωτό κάστρο, για να ανακαλύψουν τι κρύβει! Επίσης μπορούν να δουν από κοντά τα υπέροχα και ζωηρά ζωάκια που φιλοξενούνται στο πάρκο. Τέλος, όλοι, μικροί και μεγάλοι, μπορούν να φέρουν τα ποδήλατα τους και να περιπλανηθούν μέσα στο πάρκο, με ασφάλεια.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 10:00
Το γλέντι θα ξεκινήσει στη μία το μεσημέρι και θα συνεχιστεί μέχρι που θα νυχτώσει
Το εισιτήριο για την εκδήλωση είναι 8 €

Χαλκιάς, Πετρο-Λούκας