Φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα για βόμβα στο βρετανικό Boeing
Φάρσα απεδείχθη η ειδοποίηση περί ύπαρξης εκρηκτικού μηχανισμού στο Boeing 757-200 των βρετανικών αερογραμμών Thomson, που είχε προσγειωθεί το πρωί εκτάκτως στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.
Χεκίμογλου Αχιλλέας
Φάρσα απεδείχθη η ειδοποίηση περί ύπαρξης εκρηκτικού μηχανισμού στο Boeing 757-200 των βρετανικών αερογραμμών Thomson, που είχε προσγειωθεί το πρωί εκτάκτως στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.
Αυτό έδειξε ο εξονυχιστικός έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ. σε επιβάτες, αποσκευές, αλλά και στο ίδιο το αεροσκάφος που διήρκησε αρκετές ώρες.
Το αεροσκάφος, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Μπρίστολ – Σαρμ Ελ Σεϊχ, αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, έπειτα από πληροφορίες περί ύπαρξης βόμβας.
Συνολικά, η πτήση μετέφερε 213 άτομα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σαλαμίνα: ΕΔΕ για τον αστυνομικό που παρέσυρε 12χρονη με περιπολικό
- Φουρνιέ: «Έχουμε φτάσει πολλές φορές στην πηγή, ήρθε η στιγμή να πιούμε νερό»
- Οικοτροφείο ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης: Πόρισμα κόλαφος – Πλημμελής φροντίδα ασθενών και «χέρι» στις συντάξεις τους
- Μια πρώτη ματιά στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Κάιλι Μινόγκ
- Μάης του ’68: Οι τοίχοι έχουν αυτιά, έχουν και φωνή
- Ο Σιμεόνε παραδέχθηκε την Άρσεναλ: «Άξιζε να προκριθεί, δεν αποκλειστήκαμε λόγω διαιτησίας»


