
Αναβάλλεται για τις 29 Απριλίου η εκτόξευση του Endeavour
Αναβάλλεται για τις 29 Απριλίου η εκτόξευση του Endeavour
Η ΝASA ανακοίνωσε ότι θα αναβάλει την εκτόξευση του διαστημόπλοιου Endeavour για τις 29 Απριλίου από τις 19 Απριλίου εξαιτίας μίας εμπλοκής στον προγραμματισμό που έχει προκύψει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Το διαστημόπλοιο θα μεταφέρει ένα ανιχνευτή σωματιδίων αξίας 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων (Alpha Magnetic Spectrometer) ο οποίος θα τοποθετηθεί έξω από τον διαστημικό σταθμό στην προτελευταία αποστολή του για τη NASA. Η NASA ανέβαλε την εκτόξευση προκειμένου να αποφύγει η αποστολή να συμπέσει με την άφιξη του ρωσικού διαστημόπλοιου στον σταθμό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ: Ο «διμέτωπος» του Ανδρουλάκη κατά Μητσοτάκη και Τσίπρα και οι δημοσκοπήσεις
- Ιερά Οδός: Τρόμος για 20χρονη – Τέσσερις ανήλικοι την χτύπησαν και της άρπαξαν το κινητό
- Πτολεμαΐδα: Φωτιά σε διαμέρισμα – Χωρίς τις αισθήσεις της απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη
- Kellogg’s: Πως η πατέντα για τα πρώτα δημητριακά δημιούργησε αδελφική αντιζηλία και τη μεγαλύτερη εταιρεία
- Χάος στο Παρίσι μετά τον τελικό του Champions League – Σοβαρά επεισόδια με 416 προσαγωγές και ολονύχτιες συγκρούσεις (vids)
- Τι μας υπενθυμίζει η κυριακάτικη Καλημέρα του Αρκά;
- Ο Τραμπ θέλει οι μουσουλμανικές χώρες να ενταχθούν στις Συμφωνίες του Αβραάμ – Αν τελειώσει ο πόλεμος στο Ιράν
- Kale: Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για αυτό το superfood
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 31.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/rad-pozniakov-134-72ac7W4-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442