
Ένσταση και νίκη στα χαρτιά για τη Βουλιαγμένη κόντρα στον Ολυμπιακό
Αν και το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη έληξε ισόπαλο (8-8), οι φιλοξενούμενες θα πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης στα «χαρτιά», καθώς κατέθεσαν ένσταση για παράβαση κανονισμών από τη στιγμή που οι Ερυθρόλευκες χρησιμοποίησαν δύο ξένες παίκτριες.
Κύρκος Βαγγέλης
Αν και το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη έληξε ισόπαλο (8-8), οι φιλοξενούμενες θα πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης στα «χαρτιά», καθώς κατέθεσαν ένσταση για παράβαση κανονισμών από τη στιγμή που οι Ερυθρόλευκες χρησιμοποίησαν δύο ξένες παίκτριες και όχι μία όπως είχαν δικαίωμα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Eρυθρόλευκες προηγήθηκαν ακόμη και με 7-3, όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη διαφορά. Η Βουλιαγμένη πλησίασε στην τελευταία περίοδο με 7-6, ο Ολυμπιακός πήρε «αέρα» δύο τερμάτων στα τελευταία δευτερόλεπτα, όμως το γκολ της Γερόλυμου και της Λιόση 26 δεύτερα πριν από το τελευταίο σφύριγμα διαμόρφωσε το τελικό 8-8.
Τα οχτάλεπτα: 1-0, 4-3, 2-2, 1-3.
Διαιτητές: Μπιράκης, Μοίραλης.
Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Κρεγκ 3, Αβραμίδου 1, Φαν Μπέλκουμ 1, Ψούνη 1, Αντωνάκου 2.
Βουλιαγμένη (Αλεξία Καμμένου): Γερόλυμου 3, Κονούκ 1, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 1, Λιόση 1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ο Γεντβάι μια ανάσα από την Αλ Σαμπάμπ»
- ΟΟΣΑ: Ευαγγέλιο απολύσεων
- Ο Τζέισον Σουντέικις είπε όχι στο «Ted Lasso» παρά την αμοιβή ύψους 1 εκατ. ανά επεισόδιο
- Πειραιάς: Με υψηλές πληρότητες φεύγουν τα πλοία – Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων
- «Πρόταση 60 εκατ. της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Παρί για τον Ζαΐρ-Εμερί»
- Αποκατάσταση Δημοκρατίας: «Μακάρι αυτή η αλλαγή να μην είναι μόνον αλλαγή προσώπων, αλλά και αλλαγή ουσίας»






