
Αναπόφευκτη η ελεγχόμενη πτώχευση, δηλώνει η Αλέκα Παπαρήγα
Αναπόφευκτη είναι η ελεγχόμενη πτώχευση της χώρας, υποστήριξε την Πέμπτη η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, κατά την επίσκεψή της στο Αιγινήτειο νοσοκομείο, όπου συνομίλησε με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.
Αναπόφευκτη είναι η ελεγχόμενη πτώχευση της χώρας, υποστήριξε την Πέμπτη η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, κατά την επίσκεψή της στο Αιγινήτειο νοσοκομείο, όπου συνομίλησε με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.
«Η ελεγχόμενη πτώχευση είναι αναπόφευκτη, αυτό όμως που πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι εργαζόμενοι είναι ότι πρέπει όσο γίνεται πιο γρήγορα να ανατρέψουν αυτή την πολιτική, ανατρέποντας τους συσχετισμούς δύναμης για να μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους τις υποθέσεις τους».
Διαφορετικά, πρόσθεσε, «η ελεγχόμενη πτώχευση θα ωφελήσει το μεγαλύτερο μέρος των επιχειρηματιών και θα δημιουργήσει δεκάδες μνημόνια, κάθε μήνα για το λαό».
Κατά την επίσκεψή της στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, κάλεσε τους υπουργούς Παιδείας και Υγείας «να αφήσουν τα νομικά τερτίπια και να εκταμιεύσουν άμεσα τα χρήματα που χρωστάνε στους εργαζόμενους του νοσοκομείου».
Πρόσθεσε: «Το Αιγινήτειο και το Αρεταίειο τα πάνε για συρρίκνωση που θα έχει τρομακτικές συνέπειες στην παροχή υπηρεσιών και στην επιστημονική έρευνα, γιατί είναι πανεπιστημιακά νοσοκομεία. Πρόκειται για ένα ζήτημα κρίσιμης σημασίας γιατί είναι εξειδικευμένα νοσοκομεία και δεν φτάνει, ούτε πρέπει να παλέψουν μόνο οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πότε γίνονται οι αγώνες του Ολυμπιακού με τη Ναϊμέγκεν
- Με αιχμές κατά της κυβέρνησης η δήλωση Σαμαρά για την 24η Ιουλίου – «Η Δημοκρατία με υπονόμευση των θεσμών είναι ευνουχισμένη»
- Κοινωνία Ώρα MEGA: Από τη Δευτέρα με τον Ζήση Μούσιο και τη Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη
- Χρηματοδότηση Δήμων της Στερεάς Ελλάδας για δράσεις παιδικής προστασίας
- Καιρός: Ήχησε το 112 για επικίνδυνα φαινόμενα σε Λάρισα, Φθιώτιδα, Εύβοια και Σκύρο
- Κουτσούμπας: «Έρχεστε να βάλετε συνταγματική βούλα στα ματωμένα πλεονάσματα»