
Μείωση 26,5% στα καθαρά κέρδη της Intralot το 2010
Η Intralot ανακοίνωσε την Πέμπτη μείωση 26,5% στα καθαρά κέρδη του 2010, σε ετήσια βάση, λόγω των προβλέψεων για απομείωση περιουσιακών στοιχείων.
Κωστούλας Γεώργιος
Η Intralot ανακοίνωσε την Πέμπτη μείωση 26,5% στα καθαρά κέρδη του 2010, σε ετήσια βάση, λόγω των προβλέψεων για απομείωση περιουσιακών στοιχείων.
Τα καθαρά κέρδη μειώθηκαν στα 36,6 εκατ. ευρώ, κάτω από τις προβλέψεις των αναλυτών σε πρόσφατη δημοσκόπηση του Reuters, που ανέμεναν κατά μέσο όρο κέρδη 49,8 εκατ. ευρώ.
Η Intralot έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να διακόψει μη κερδοφόρες δραστηριότητες, ώστε να περιορίσει το κόστος.
Το 2010, ενέγραψε προβλέψεις ύψους 5 εκατ. ευρώ, πολύ χαμηλότερα των προβλέψεων ύψους 18,5 εκατ. ευρώ που ενέγραψε το 2009.
Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 23,5% στα 1,15 δις ευρώ, κοντά στις υψηλότερες εκτιμήσεις της αγοράς, χάρη στην ενσωμάτωση της εταιρίας διαχείρισης παιχνιδιών στη Τζαμάικα, Supreme Ventures Limited, όπου η Intralot εξαγόρασε στρατηγικό μερίδιο το 2010 και την έναρξη νέων δραστηριοτήτων στις ΗΠΑ και την Ιταλία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 20.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 20 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Είναι «καλά» ή «κακά» τα γεράματα στην Κρήτη; Τι δείχνει έρευνα για την ζωή 178 ηλικιωμένων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Ιστορική έξοδος των «κερασιών» στην Ευρώπη και πρωτάθλημα για την Αρσεναλ
- «Φταίει» το φυτοπλαγκτόν για την έντονη οσμή στα νότια προάστια της Αθήνας; – Οι εξηγήσεις Κολυδά
- Premier League: Πρωταθλήτρια μετά από 22 χρόνια η Άρσεναλ (vid+pic)


