Ανοιξε η λεωφόρος Λαυρίου, σε επιφυλακή η αστυνομία στην Κερατέα
Μετά τις οδομαχίες που σημειώθηκαν στην περιοχή της Κερατέας το βράδυ της Τρίτης, στη διάρκεια των οποίων υπήρξαν τραυματισμοί και πραγματοποιήθηκε μία σύλληψη, τα ειδικά μηχανήματα κατάφεραν να καθαρίσουν από τα μπάζα τη λεωφόρο Λαυρίου. Έτσι, από τις 22:00 η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο διεξάγεται κανονικά. Σε επιφυλακή βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις για την αποτροπή τυχόν νέων επεισοδίων.
Μετά τις οδομαχίες που σημειώθηκαν στην περιοχή της Κερατέας το βράδυ της Τρίτης, στη διάρκεια των οποίων υπήρξαν τραυματισμοί και πραγματοποιήθηκε μία σύλληψη, τα ειδικά μηχανήματα κατάφεραν να καθαρίσουν από τα μπάζα τη λεωφόρο Λαυρίου.
Έτσι, από τις 22:00 η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο διεξάγεται κανονικά. Σε κάθε περίπτωση, οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε επιφυλακή για την αποτροπή τυχόν νέων επεισοδίων.
Το μεσημέρι της Τρίτης η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και κατοίκων που διαμαρτύρονται για τον ΧΥΤΑ.
Οι κάτοικοι επιχείρησαν να σταματήσουν το μηχάνημα που, συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, προσέγγιζε την λεωφόρο Λαυρίου για να απομακρύνει τα μπάζα. Οι κάτοικοι πετουσαν πέτρες και μολότοφ και η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, δέκα αστυνομικοί τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι τέσσερις εξακολουθούν να νοσηλεύονται με εγκαύματα ή τραύματα από πέτρες στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Στη διάρκεια των επεισοδίων πραγματοποιήθηκε μία σύλληψη.
Τα ξημερώματα της Τρίτης, οι κάτοικοι είχαν κάψει το πρώτο μηχάνημα που επιχείρησε να φθάσει στην περιοχή για να καθαρίσει την λεωφόρο Λαυρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καρδίτσα: Διακόπηκαν τα σχολικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ λόγω συσσωρευμένων χρεών της Περιφέρειας
- Θεσσαλονίκη: Μήνυση για προσβολή μνήμης νεκρού από την οικογένεια της καθηγήτριας μετά την επιστολή γονέων
- Δημοψήφισμα στο Καζακστάν για την ψήφιση νέου Συντάγματος
- Σακελλαρίδης (Νέα Αριστερά): Αποδείχθηκε ότι ο Κ. Μητσοτάκης και το πρωθυπουργικό του γραφείο είναι οι ηθικοί αυτουργοί των υποκλοπών
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/3): Δράση με Ευρωλίγκα και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο βόλεϊ
- Έριξε το σύνθημα ο Τσίπρας: Στο +3 το κόμμα – Mε νέα χρώματα το Ινστιτούτου


